![]() |
Re: Battle || BlacK_KilleR vs. L33L00 - Maseratti
Quote:
Quote:
|
l33loo asta nici aku n-a disparut mah? ar trebuie sa isi gaseasca si el ceva de facut fara sa ne phuta la creieri,si cred k toti am fi de acord ca ar fi foarte bine sa ridice abele maini si sa faca pe troleul prin casa....
|
vot black...
@skillzu ... :)))))))))))))tare faza cu troleul :))) |
ca sa nu mai zic de celalalt fenomen "bejdesign" sau "AR...nushcum...bogdi" care a facut ditamai pollu` pe vechiu forum DM cu masinile de la ultimul concurs organizat de Gratian(nu`mi vine acu` denumirea-cel cu loganu mcv) si pana nu am postat eu si am zis ce s`a urmarit in mare cu acest concurs toata lumea l`a pupat in c*r...
|
doar pt ca pe un site romanesc nu sunt "inghitit " asta nu inseamna ca n-am voie sa calc pe aici .... asa ca cei care nu ma inghit ..... imi pare rau pt voi pt ca n-o sa fie asa cum voi va doriti .... aici din cate mi-am dat seama cam sa e : ex. e poll intre L33L00 si x .... noah nu conteaza ce masina are x , da-l in mm pe L33L00 ca nu-l suport si etc .... dupa cum vedeti astea-s doar parerile voastre ... si btw daca un noob care a dat join in februarie pe dm , are nume care nu face trimitere la nimic ,fara semnatura si date personale ... si in plus 16 posturi in total pana acu ma trimile cu gandu la .... "inscenare" este cuvantul!.... si acu probabi cineva o sa se oftige cum a facut si cand a votat bej si i-a sters si votu si postu ... si probabil so sa faceti iarasi un poll in absenta mea k sa ma banati ;)) :lol: .... thoamne ..... chiar ca unele pers de aici sunt rare .... .... cat despre u skillz ... iti urez ce mi-ai urat si u :lol: make way make way :lol:
|
doamne leeloo ..ai o minte cum rar intalnesti ... buey omule.. e adevarat k esti un personaj mai greu d "digerat" .. dar totusi ... intelege k nu esti zeu ... ma indoiesc k se voteaza persoana si nu masina!
|
Quote:
NOT buey pusti retard.treci pe la scoala ca sa inveti sa scrii in primul rand.apoi treci pe la psiholog poate chiar psihiatru sa te ajute cumva.....ca esti o cauza pierduta.....baga-ti mintile in cap,ca o sa ajungi candva sa ti le bage altii....si nu o sa-ti fie bine. ps: eu nu ti-am urat nimic,dar probabil ai capul pe 17" si dureaza ceva pana se invart toate rotitele. aku mars la traseul tau monoton si retard,nu uita sa te asiguri peste tot sa nu cumva sa faci accident. ps: pentru 90% din voturi pot sa garantez ca au fost pentru ca celalalt chiar a avut o masina mai buna,si tu chiar esti praf (ma refer la toate poll-urile) |
se pare ca fenomenul leeloo a inceput sa ia amploare din nou :lol:
|
Quote:
https://forum.4tuning.ro/poll.php?do=...lts&pollid=893 <-- link catre poll, sa vezi si tu, cretinoidule, cate voturi ai si cati votanti apar in fata lor. De ce ma acuzi ma, personaj grotesc, de ceea ce nu stii ? Tu stii ce inseamna ma sa stergi un vot? Sau, mai bine zis, stii cum se face? Creierasul tau e prea mic si prea atrofiat ca sa proceseze niste informatii cat se poate de SIMPLE si de CLARE: fiecare voteaza ce-i place, fiecare voteaza ce crede ca e mai reusit! Daca tu stii sa faci DOAR KITSCHURI, nu e vina mea si a niciunui user care a votat in toate poll-urile la care tu ai participat ! E ultima data cand iti spun: DU-TE PE DM, PSU, PLM, sau treci pe mIRC si traieste-ti pubertatea, ca aici NU TE VA PUPA NIMENI IN CUR SI NU-TI VA PUNE NIMENI PE CAP, LAURII PE CARE NU-I MERITI! La prima abatere- cat o fi de mica - zbori (ca puiu' din reclama) si ne scutesti de prezenta ta inutila ! PS: adevaru' e ca noua ne face placere sa-ti inscenam chestii de genu' asta, mic cap al mafiei ce esti :lol: |
da macar daca tot ati fi atat de maturi pe cat va credeti ati putea sa vorbiti cat de cat nu ca in mahala .... ce ati avut de zis am inteles si tac pt ca nu mai am nici un comment ...
|
Quote:
Apropos, ce s-a intamplat cu "fuck 4tuning" ? Nu ne mai ***i ? |
Quote:
uita-te in ...... la tine ma kindere k nici floci n-ai,nu stii sa scoti doua vorbe si vii si suferi aici.... |
deci mi separe de-a dreptul infantil ce se intampla pe aici
si cu riscul sa imi sara lumea in cap consider ca leloo are dreptate lumea voteaza contra lui ,nu ca masina ar fi mai slaba poate e doar parerea mea,dar parca inainte era o alta atmosfera pe forumul asta |
Quote:
|
Quote:
Si l33loo a zis ca nu domne reflexile sunt perfecte facute nu avem ce comenta...si ''pexiglasu''la fel ca e facut calumea...si acel user a fauct o mica greseala ca a crezut ca unde e ''pexiglasu'' e umbra ma rog si'a dat seama ulterior...si la l33loo domne noi suntem invechitzi in materie de tuning ca nu folosim pexiglas care oricum la mashina asta nu are nici un farmec....dak avea farmec cred ca cei de la Maseratti puneau din fabrica asha ceva... Si poate iti dai seama ce avem cu el...dc tot il juginim:lol: ptr ca el crede ca face lucrari perfecte si se ia la cearta cu toti poate dk ar fi fost alfel de la inceput era alta treaba.... P.s-poate fac si eu un poll cu cineva ca nu am mai facut de mult nici mashina nici poll:-P :rolleyes2 ;) |
| All times are GMT +2. The time now is 10:31. |
- Copyright 2026 4Tuning