![]() |
Re: Leon...SEAT Leon...
Arata bine masina,s-o stapanesti sanatos dar singurul lucru care nu-mi place sincer sunt angel eyes-urile alea.
|
Multumesc! Farurile si stopurile sunt date jos deja, urmeaza ceva nou chiar azi.
|
9 Attachment(s)
Zilele trecute am fost la"piata" si am cumparat cate ceva pt jucaria mea. Facem revizia, schimbam farurile, un proiector spart, asteptam stopurile care se pare ca vin mai greu decat credeam.
Saptamana viitoare ne hotaram la o suspensie. |
Quote:
|
4 Attachment(s)
uitasem :) am mai cumparat niste roticele( Tomason pe 19) destul de obosite. Le-am pus pe masina sa vad cum vin, urmeaza sablarea si vopsirea.
Scuzati calitatea pozelor si noroiul |
Haaaa, deci tu le-ai luat! Buna alegere! Chiar sunt curioasa cum o sa ruleze Leon-ul pe 19.
In schimb... proasta alegere cu Motul la cutie... sunt cam predestinate sa bubuie cu el... daca nu e prea tarziu, mai consulta-te in stanga si in dreapta... |
Ma bucur ca-ti plac rotile, mi-au luat ceva din cei 180 de caluti dar se rezolva in curand si asta , mai ales ca atunci cand va alerga la curse va alerga cu rotile pe 16 ;).
Am mers pe Motul la sfatul mecanicilor care imi lucreaza la masina , care dupa parerea mea si nu numai chiar se pricep. Daca o sa crape asta e ...reparam :))...ramane de vazut, oricum mai e mult pana atunci pt ca am mult de lucru la ea. Toate cele bune. |
Faine rotile , fa-le boboc si la primavara, poate le pui alaturi de o suspensie :)
|
In maxim 2 saptamani sunt pe masina, suspensia vine saptamana viitoare ;)
|
wow ....masina asta devine mai frumoasa pe zi ce trece ,se vede ca tii la ea,banuiesc ca e si ii si place sa alearge.:twisted:
|
Masina nu a fost intretinuta de fostii proprietari si d-asta am mult de lucru la ea pe partea de estetic. M-a bucurat la ea ca e 18 turbo si 4x4, iar pe partea mecanica e beton.
Sper sa o fac sa arate asa cum trebuie....deci rabdare si tutun :)) |
Si-a venit si suspensia :) ...mai pe seara bagam poze si sper ca maxim intr-o saptamana partea mecanica sa fie gata ;)
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Avem si poze cu suspensia
|
1 Attachment(s)
Si cand a vazut suspensia , masinutei mele i-a picat fata :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:27. |
- Copyright 2026 4Tuning