![]() |
Re: Cumpar e36 / e46
1 Attachment(s)
Salut! Te intereseaza un 318is din 94?
|
Quote:
Quote:
KM? Probleme mecanice,electrice,optice? Pret? |
2 Attachment(s)
daca iti place pretul e mult mai mic decat 318is INDIVIDUAL cum era cu mai 5000e..
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Eu zic sa nu va mai agitati cu el,e al 10-lea thread deschis unde "CUMPARA E36/E46" si in final nu cumpara nimic. cauta si el atentie
|
Quote:
2.Nu este nimeni obligat sa vina si sa isi posteze aici oferta. 3.Cu ce te-am deranjat eu ca sa imi faci tu mie o imagine proasta? Este o tara libera in care fiecare are un cuvant de spus, nu esti in masura tu sa ma cenzurezi... 4.Cred ca esti o persoana frustrata care nu isi poate vinde cazanul... HATERS GONNA HATE! |
Quote:
Cauti si tu atentie,cu siguranta nu vei cumpara nici o masina...Daca erai interesat cu adevarat...iti cautai tu singura masina..nu faceai pe aici post-uri in fiecare luna. :sad: |
Quote:
Asadar pe viitor ii rog pe cei care nu au legatura cu subiectul topicului sa se abtina, personal nu v-am derajat cu nimic pe niciunul dintre voi asa ca va rog sa nu ma deranjati nici voi pe mine! Rog un moderator sa stearga toate comentariile off-topic. Multumesc! |
Quote:
Cred ca nu stiu ce fel de masina doresti,ba la mine nu-ti place culoarea,ba la nu stiu cine nu are nu stiu ce.......s.a.m.d.Am impresia ca baiatul cauta BMW-ul perfect drept scuza ca,cumpara masina. |
Quote:
In primul rand nu mi-ai dat un minimum de informatii despre istoria masini cum ar fi al catelea proprietar, probleme pe care le-a avut ( imi este greu sa cred ca la o asemenea masina dupa atatia ani sa nu fi aparut ceva.. ). In al doilea rand pozele deoarece mi-ai oferit doar 3 poze toate facut pe partea drepta a masini de parca ai avea ceva de ascuns frontal, lateral stanga, spate si mai lipsesc si pozele la interior in care as fi dorit sa vad si eu o tapiterie, bordul si multe altele.. Deci pana la urma imi cumpar ce imi place, nu ce vreti voi.. |
Si hai sa iti zic de ce consider unele masini cazane. Pentru ca uni oameni cand isi cumpara o masina nu se gandesc si la costurile de apoi cum ar fi:
-ingrijire estetica: 2x polish/an, 4x ceruit/an, 2x interior/tapiterie/an, Nx spalari/degresari/an -mecanica: 1x revizie/an + probleme imprevizibile -acte: asigurare,impozit,alte taxe -necesarul: benzina/motorina (de preferat de cea mai buna calitate) + 2x aditivi curatare/an + multe alte solutii cum ar fi spray-ul pentru dezghetare, WD-40 pentru orice.. etc. Iar majoritate nici macar jumatate din ce am scris mai sus nu aplica... si se mai mira de ce le zice lumea ca au cazane... |
| All times are GMT +2. The time now is 01:07. |
- Copyright 2026 4Tuning