![]() |
Re: Marca preferata
Quote:
|
Quote:
|
BMW=putere, fiabilitate ... Mercedes=lux, durabilitate ... Audi=new, tehnologie
Japonia=sport, dar de ''raciul'' ala de xsara (acum C4) a lu' Loeb ce ziceti ????? |
Quote:
Aia e o masina WRC....mult peste cea de strada...de fapt de vreo 100 de ori peste cea de strada.Are foarte multa tehnologie in ea.....si un pretz pe masura. |
Quote:
|
marca preferata
Marca preferata e de departe BMW dar nu modelele din ultima generatie de 5ar si 3ar care sunt urate cu draci:evil:
|
parerea voastra despre pontiac ,care ar fi ?!? ma refer la masinile old style nu astea noi !!!
|
nu imi plac americanele in mod deosebit
|
Americanele is nasoale...parerea mea...in frunte cu Pontiac.....
Nu am inteles niciodata nevoia americanilor ca motorul lor sa fie mare......probabil sunt frustrati ca au altceva mic.....(parerea mea) |
Re: marca preferata
Quote:
|
Razvane vanzarile BMW sunt in scadere (cu noile 3 5 si 7)....raportat la concurenta...dintre Mercedes Audi si BMW singurii in scadere sunt BMW
|
uita-te la modele anterioare... bmw audi mercedes.... bmw era sus rau (parerea mea ...dupa mine ) .... acum desi tot bmw a ramas ,datorita noului design eu la unele modele ma mut la audi ( a6 a4 tt a5 ) iar la mercedes nush dar noul ML e tare rau.... pe cand la bmw imi place doar noul coupe 3
|
si mie imi place audi , e mai elegant , parca noile modele sunt mai elegante si decat mercedes
|
trebuie sa recunosc ca masinile japoneze incep sa ma atraga din ce in ce mai mult, in special Toyota si Mitsubishi.
|
Quote:
Insa problema e alta. La scaderea vanzarilor unei marci nu concura decat FELUL IN CARE ARATA 2 modele, chiar daca acestea sunt preferatele cumparatorilor. Mai sunt multe kestii care trebuie avute in vedere la scaderea asta (daca ea exista, repet), dar nu e cazul acum sa dezbatem filosofia de marketing a astora de la bavaria. Ca sa te convingi intra 1 pic pe saiturile celor de la audi shi mertz shi ai sa vezi ca ei prefera o publicitate agresiva, cu multe facilitatzi fatza de cumparator...ca de exemplu configuratoarele virtuale complexe (BMW nu afisheaza nici macar pretzul modelelor), pe cand bavaria motors au 1 target care ishi respecta marca preferata shi nu pun accent pe astfel de amanunte. Daca vrei sa tzi iei 1 bmw cu sigurantza tzi l vei cumpara, nu mai e nevoie ca ei sa te convinga...8) |
| All times are GMT +2. The time now is 01:24. |
- Copyright 2026 4Tuning