![]() |
Re: E36 - sedan BR 36 RUN
Quote:
Nici mie nu imi plac .si nici alea de pe aripi ,chiar daca sunt pe led......las ca pun eu mana pe ele HAHAHAH |
1 Attachment(s)
revin cu o mica "corectie" a consumului ca incepeam sa am probleme.
|
5 Attachment(s)
salutare , am revenit.... am cumparat niste piese si voi incerca sa le montez , cu toate ca vad ca intampin numai probleme
|
E norocoasa pisica cu asa cumparaturi, jantele banuiesc ca sunt toate de 8 inchi latime. Ar fi bine daca ai detalia schimbatul climei si montatul geamurilor spate cu tot ce implica montat ,demontat.
|
Quote:
|
Quote:
jantele inradevar sunt toate 8J si trebuie sa vad inca daca pun pe spate 215 imi mai freaca ( cu 225 nu le-am putut tine pe masina). In ceea ce priveste clima si geamurile spate . saptamana viitoare incerc sa le pun si o sa revin cu detalii. Bandourile sunt un pic umflate de rugina in interior(nu toate) , sper sa le pot asa cum sunt si pe viitor sa le schimb pe alea deteriorate. Semnalele stiu ca sunt urate, dar nu le pot face pe toate odata , voi ajunge si acolo |
Quote:
|
Quote:
stiu ca jantele au ET 20 insa nu stiu daca reusesc sa intind 205 pe 8J , asta era si ideea mea , cel purin pe fata , si eventual pe spate 215 |
Reusesti sa intinzi cauciucurile stai linistit,alti baieti de aici(forum) au 205 pe 8.5j si 215 pe 10j :P
|
daca inca imi freaca cu 205 singura solutie e sa trag d earipi ,corect??
|
interesante cumparaturi.
pe 8J poti intinde si 195 fara probleme,dapai 205. eu am pus 205/45 pe 7.5J si nu stateau intinse deloc. |
Quote:
|
1 Attachment(s)
inainte de a le vinde , incerc sa le pun pe masina mea . Azi am probat 215.40.17 pe spate.
pot sa merg cu masina insa nu sunt multumit.... vreau sa incerc sa pun 205.40 insa am impresia ca sunt scumpe si rare , sa vad daca gasesc. si trebuie sa gasesc pe cineva care sa imi roluiasca aripile..... |
clar , trebuie sa mi le vinzi mie neaparat :))))
|
pai nu mai ai BBS-urile ???? cat dai pe ale mele??
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:32. |
- Copyright 2026 4Tuning