![]() |
Re: StanceGarage aducem xenon si kituri lupe oferim si montaj !! Garantie 12 Luni !!
4 Attachment(s)
ultimile lucrarii :
Audi Q7 - refacut pentru a nu mai intra apa in el : 250 RON FX 35 - vopsit interior negru si polishat unul dintre faruri : 250 RON Ford Fusion - Montaj Lupe + interior negru : 620 RON Smart ForTow - Montaj Lupe + interior negru : 570 RON Pentru o oferta completa ne puteti contacta la : - 0724.700.768 ( vodafone ) - contact@stancegarage.ro - www.stancegarage.ro |
Re: StanceGarage aducem xenon si kituri lupe oferim si montaj !! Garantie 12 Luni !!
Buna ziua,
Am un 206 pe care am o instalatie xenon fara lupe. Doresc sa instalez lupe pe ea fara sa schimb farul. Cam cat ar costa? Nu doresc vopsit sau becuri noi doar lupe+montaj. |
ce tip e lupa folositi generatia G sau Morimoto?
|
Salut. Am un vectra b2 cu xenon din fabrica, faruri autolevel.
Faza scurta e foarte slaba, lupele arse sau nu stiu, in orice caz, lumina de tot rasul avand in vedere ca este xenon de fabrica . Ce solutii ai pentru mine si un pret estimativ ? Eventual inlocuitul lupelor cu altele Multumesc |
kit xenon d1s 6000K pt faza scurta pe un e36 cu faruri cu lupa de e90 pe scurta? pret cu tot cu montaj
|
Salut
Cat m-ar costa lucrarea care ati facut-o la smartul galben dar fara xenon. Adica : Lupe cu bec normal h7/h1 nu conteaza ce fel de bec + vopsit negru? Multumesc. |
am reusit sa raspund si persoanelor care ne-au scris si nu am apucat sa le raspund ... va rugam sa ne contactati la nr de telefon 0724700768 sau pentru mai multe lucrari ( www.facebook.com/stancegarage.ro ) va multumim de intelegere .
|
Salut, cat costa un kit de lupe plus montaj la un c klasse 2006. Mentionez ca nu am lupe in faruri. Multumesc
|
Salut. Pe un opel astra g . am kituri de xenon pe ambele faza (scurta H7 ,lunga HB3) Cat ma costa sa montez lupe h7 pentru scurta ? cu angel eyes ?
|
All times are GMT +2. The time now is 21:21. |
- Copyright 2025 4Tuning