![]() |
Re: Machete in lucru - mariano
4 Attachment(s)
Asta este o intrebare buna. Scaunele vor emana cu bordul - putin pepit, daca pot spune asa. Cu mijlocul textil la contrast - le-am terminat deja dar nu le postez pentru ca vreau sa fac o surpriza mai mare si nu vreua sa poluez topicul cu 1000 de poze de la orice chichita....
Ca si variante - m-am tot inspirat, am o idee poate va fi bicolor, dar nu ma pronunt inca... |
2 Attachment(s)
Ca inspiratie - mi-au placut scaunele in aceasta varianta, dar va promit ca o sa arate mai bine!
|
tare! Tare rau!
|
Asteptam imagini, poti pune cate vrei atata timp cat sunt cu munca pe care o faci!
|
Lucrezi foarte ingrijit si curat, munca de migala.Imi place ce vad felicitari ! O sa urmaresc topicul.Bafta !
|
Dodge Challenger Concept
10 Attachment(s)
Salutare!
In lucru dupa cum stiti cu El Camino - am gasit si aceasta minunatie pe care sincer sa fiu o vanam demult - am vazut-o prin magazine, am zis sa mai astept si iata ca dusa a fost. Intamplarea a facut sa-mi iasa in cale la un pret aceptabil - dar starea ei m-a pus putin pe ganduri. Initial am vrut sa o pastrez asa, dar cred ca ma voi aventura si o voi transforma. Este un model pe care il visez si in realitate, desi taxele si impozitel te descurajeaza in aceasta frumoasa tara locuita.... Revenind la machetele noastre: Tentativa de tuning a fostului propietar a fost destul de slabuta si ineficace, masina neiesind in evidenta cu nimic, mai mult decat atat, pierzand la capitolul imagine, puncte importante: |
Re: Dodge Challanger - alias BumbleBee
Discuri e frana date cu marker negru, jante exfoliate, luneta matuita, si lipit autocolant negru - gen folie - iahhhh!!!!!
Toate acestea trebuie sa dispara, modelul acesta merita mai mult decat o fata banala! |
Re: Dodge Challanger - alias BumbleBee
Bumble Bee era un Camaro :D Spor la tuning!
|
6 Attachment(s)
Sa ne intoarcem la El Camino
Pentru ca am mai avut ceva timp printre picaturi - am continuat modelarea interiorului lui El Camino. Nu pot spune ca sunt intru totul multumit, dar sper ca pe parcurs sa imi imbunatatesc simtitor calitatile de lucru. Am adaugat o poza de inceput ca sa puteti aprecia diferenta. Ca si concluzie pot spune fara sa gresesc ca o suprafata degradata va influenta starea finala a lucrarii. In cazul meu , daca scaunele sau mai bine spus suprafata scaunelor era mai buna, imaginea finala ar fi putut fi mult mai calitativa. |
4 Attachment(s)
la macheta Dodge - am inceput timid -fara sa ma aventurez pre mult deoarec nu prea am spatiu si cutii sa tin machetele dezasamblate...
Probabil nu voi lasa discurile asa, ci mai degraba le voi creea imaginea unei uzuri pe discuriel de frana, mai ales ca suprafata se preteaza la asa ceva.Acestea vor creea imaginea cat mai veridica a unui disc de frana. |
Imi place cum au iesit jantele etrierii si interiorul.Bravo!
|
interesant pana acum...:D lucrezi frumos!
|
Arata foarte bine interiorul!
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Tapitat cu catifea rosie si portierele in interiorul ornamentelor, dar si " calul din mijloc - specific masinilor cutransmisie spate.
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:34. |
- Copyright 2026 4Tuning