![]() |
Re: bucsaraie e36
Quote:
|
Quote:
si am vazut ca sunt aceleasi piese. Ca doar aia tot din germania le aduc, nu le-or lua din Peru. Mai bine calitate medie si mai des decat bine si niciodata hahahah |
Quote:
|
Quote:
Foloseste Lemforder daca vrei sa ai probleme mai rar. Si nu trebuie sa comanzi de la magazinul local piese, poti sa o faci si online; sunt multe magazine cu preturi foarte bune. |
intradevar nu sunt cine stie ce. m-am uitat si am vazut ca sunt altele si mai bune..
Uite de ce sunt bune forumurile astea , se mai discuta , se mai invata cate ceva .... oricum chestiile astea ce le am eu aici de la firma respectiva le-am mai varut la cineva pe forum cu un e36 meserias tare .cine stie daca a avut probleme su piesele.. |
Sincer cred ca platesti doar brandul cand cumperi scump... Sunt niste fiare cu cauciuc... Proces tehnologic stapanit de zeci si sute de ani. La fel dai cu ele in gropi indiferent de producator.
Cred ca diferentierea se face intre materialele din care sunt facute... poliuretan vs. cauciuc... Acolo chiar se vede diferenta. |
| All times are GMT +2. The time now is 17:15. |
- Copyright 2026 4Tuning