![]() |
Re: E36 - COUPE - MONTREALBLAU METALLIC
Quote:
|
12 Attachment(s)
In sfarsit am terminat cu transcrisu :D Pun si niste poze cu jantele,azi le-am scos din garaj sa le spal si pt niste poze. Au niste zgarieturi, dar vor fi duse la reconditionat cand am timp/bani :) Marime jante: Fata 8.5j et 13 / spate 10j et20 Marca stiu ca e Fomb.. Poate ma ajuta cineva cu modelul ca nu am gasit nimic scris pe jante.
ps: Cel mic e ajutorul meu. (Fiul meu) :D |
Ti-a trebuit chitanta cum ca nu s-a recuperat taxa auto?si eu vreau sa transcriu o masina si sa stiu la ce sa ma astept.
|
Quote:
|
arata bn tare jantele alea,iar pe pisic o sa vina..:shock:
ce marime sunt?17 sau 18? |
Quote:
|
per total sunt cam mari pt un E36.pe spate mergea un 215/40 iar pe fata 205/40,dar astea daca ii pui si suspensie.
|
frumoaste jante,un strech calumea si un polish bun si aia e8)
|
Stie cineva ce dimensini de cauciucuri am nevoie ca sa fie strech pe jantele astea? Dimensiunile ma intereseaza si pe fata si pe spate... Multumesc... :)
|
pe fata ori 205.40 ori 215.35 si pe spate 225.35 sau 225.40
|
Quote:
e pentru oameni cu experienta. daca el trece de la gume de tractor la 215/35 o sa taie gumele si o sa faca jantele alea patrate in cateva zile. de asemenea 225/40/17 e o dimensiune aproape imposibil de gasit. poti sa mergi pe urmatoarele variante: 215/40/17 fata/spate (cea mai usoara varianta) 205/40 fata cu 215/40 spate 205/40 fata cu 225/35 spate 215/40 fata cu 245/35 spate (aici e posibil sa iti puna ceva probleme cu aripile pe spate, dar oricum nu cred ca se compara cu actualul setup) |
Are dreptate skillzu, e mai bine sa ramai la talon de 40 ,ma gandeam la ce as pune eu pe jantele astea cand am scris
|
O sa pun una dintre variantele scrise de skillzu. Va multumesc pentru ajutor !!!
|
lasa-mi si mie pe pm cat te-a costat sa o treci pe numele tau(total cu taxe firme asigurare etc) hai ca ne vedem pe stadion imediat cum da caldura:)
|
800 ron +/- cam pe acolo cu asigurare si etc ....
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:14. |
- Copyright 2026 4Tuning