![]() |
Re: Sfaturi Achizitionare Golf 4
Quote:
|
Salut, daca chiar vrei sa atragi atentia este necesar numai o vopsea mai speciala( candy apple red ) :D si face toti banii.Tuning pe golf 4 se potriveste cel mai bine kitul R line, am vazut destule golfuri tunate si parca nu se potriveau. Inca ceva mai deosebit ,sa ii faci si evacuare dubla ! dar sa fie funtionala nu de design. Eu zic ca daca tot o modifici sa nu apelezi la fibra, mergi pe abs, parerea mea. Asta in afara de badboy .
Si jantele care de asemenea nu trebuiesc neglijate , cauta ceva mai rar,care nu se gasesc pe orice strazi , si poate mijlocul vopsit in culoarea masinii si buzele polisate. |
20 Attachment(s)
Am saţi pun eu nişte modele.
|
arata foarte bine..imi place..dar nu este acel ,, waw'' cand il vezi.. nu este ceva cu adevarat deosebit..nu zic ca nu sunt frumoase pentru ca imi plac..dar vreau ceva care sa fie cu adevarat deosebit..
|
mai degraba la ce ai vrea tu sa faci dintr-un golf, atat eu, cat si alti baieti am spune "bleah!"... "wow!" s-ar spune la ceva curat, finut, oem, iar chestiile oem ajung sa coste mai mult decat stilul nfs ;)
|
daca GTI-ul ala negru nu e "wow" ...atunci nu sti ce inseamna frumosul
|
3 Attachment(s)
După mine,cel mai frumos si deosebit este acesta, pot să spun ca e WOW WOW
Dacă tu crezi că, kitul care ai zis tu este acel WOW care zici tu , chiar nu sti ce e frumosul vb colegului gzspuddu. |
deci sunt frumoase..chiar imi plac foarte mult..dar as vrea ceva cat mai deosebit..poate daca as vedea in realitate, nu in poze ar fii altceva..as vrea ceva de-a dreptul unicat
|
Vrei sa iesi in evidenta? Lasa modificatul masinilor si angajaza-te ca asistenta tv !
Modificatul masinilor este pentru pasionati, nu pentru oameni care fac asta doar pentru a iesii in evidenta si ca sa intoarca femeile capul... |
deci spoilere nu inseamna modificare ?
mie unu imi place cum arata golful alb.Toata lumea merge pe OEM ....1000 pe niste bbs-uri etc si toate arata la fel...fiecare cu gustu lui |
OEM = Sa bagi bani intr-o masina stock... Ca sa arate tot ca una stock :rolleyes2
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:05. |
- Copyright 2026 4Tuning