![]() |
Re: Intalnire generala Virtual Tuning, 1 aprilie 2007
bine k esti tu mare batran...a facut si omu o gluma si repede sariti pe el :rolleyes2
cum zice andrey2003 e cel mai bine..daca se poate sa se faca o lista cu nicku+numele si sa se verifice la intrare nu am nimic impotriva sa platesc, doar sa evitam imbulzeala ;) |
Quote:
si sa se faca intrare separata ptr participanti sa numai fie ca anu trecut ca asha stam dupa cei care nu participa la concurs si ei stau dupa noi ....:rolleyes2 |
shi eu sunt de aceiasi parere cu voi....dar nu cred ca o sa ne faca intrare separata..nu suntem o categorie chiar asa de importanta a evenimentului....
|
Ar fi frumos sa ne facem niste ecusoane ceva cu Virtual Tuner si nick-ul nostru...un stand special Virtual Tuning...:???:
|
da, misto ideea...
cine se ocupa? in legatura cu intrarea, o sa va anunt din timp ce hotaram. nu va fi imbulzeala, ca se va face verificare la poarta mare, nu la intrarea in cladire |
Quote:
|
Vin si eu cu o sugestie, puteti sa montati un sitem de webcam-uri si sa faceti un fel de live feed de la salon, si sa puneti un link aici pe site-ul vostru, sau daca nu puteti macar sa faceti o groaza de poze si sa faceti o galerie aici pe forum, pentru cei care nu au cum sa ajunga la bucuresti, sa stie si ei cum a fost cat de cat.Ma rog e o idee,poate deja ati discutat despre asta intre voi
|
pe intrarea separata pot sa intre si reprezentantii cluburilor ,cei care au masinile expuse ,membrii VT .... nu trebuie sa fie o intrare speciala pt noi :rolleyes2
|
Quote:
PS: abia astept ! |
ce sa zic faza cu standul este super :) dar depinde si de timpul pe care il mai au baietii oricum bafta :) la organizare
|
Quote:
|
si eu o sa imi fac tricou...stie careva un pret informativ ? pentru ceva relativ simplu ?
|
si eu imi fac tricou...tot negru....si cu nicku scris mic pe maneca
Peter vezi k se fac super bine tricouri vis-a-vis de Tomis pe St cel mare:rolleyes2 |
numarul asta bagam in revista stickere
numarul urmator, o sa bagam folie de transfer cu sigla 4t numa vesti bune... :) |
Am si eu nelamurire.La intalnire se tine cont dak esti sau nu membru in usergroupul Virtual tuning? Sau poate veni oricine (normal sa aiba macar o tangenta cu virtual tuning :D ).Iar faza cu intrarile e valabila doar pentru participantii la concurs?Eu deja ma 'pregatesc' pentru 2d non brush.
Scuze dak ce am spus eu nu isi are rostul :???: |
| All times are GMT +2. The time now is 17:20. |
- Copyright 2026 4Tuning