Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Transmisii (https://forum.4tuning.ro/526-transmisii.html)
-   -   Vand kit ambreiaj ORIGINAL BMW E46 in stare perfecta ! (https://forum.4tuning.ro/526-transmisii/351543-vand-kit-ambreiaj-original-bmw-e46-stare-perfecta.html)

viespezz 22-03-13 10:06

Re: Vand kit ambreiaj ORIGINAL BMW E46 in stare perfecta !

Kitul contine:

-rulment( 50 lei )
-placa de presiune( 200 lei )
-disc ambreiaj( 150 lei )

Toate sunt originale BMW cu codurile si stanta pe ele.

Pret:350 lei

Se vand si separat preturile fiind afisate in paranteza.

Telefon: 0765385519

Sunt din Bucuresti dar trimit oriunde in tara prin curier sau posta !

viespezz 29-03-13 10:07

-rulment( 50 lei )
-placa de presiune( 180 lei )
-disc ambreiaj( 130 lei )

Toate sunt originale BMW cu codurile si stanta pe ele.

Pret:300 lei

Se vand si separat preturile fiind afisate in paranteza.

Telefon: 0765385519

Sunt din Bucuresti dar trimit oriunde in tara prin curier sau posta !

R1s3 08-04-13 17:34

Nu luati fratilor nimic de la nesimtitu asta. Am luat de la el doua anvelope pe 17, l-am intrebat la telefon daca sunt bune, daca tin presiunea ca sa-mi fac treaba cu ele doua trei luni si a garantat pt ele. Le-a adus omu ambalate in folie frumos, le-am luat pe incredere i-am dat banii si cand m-am dus la vulcanizare sa le pun pwla, nu tinea nici una presiune nici 10 secunde, aveau marginea de pe interior varza. Am mai platit si manopera degeaba. L-am sunat de 20 de ori da nu mai raspunde omu. Probabil asa sunt toate piesele pe care le vinde. Om de nota 000

alexone 10-04-13 10:11

Quote:

Originally Posted by R1s3 (Post 5432368)
Nu luati fratilor nimic de la nesimtitu asta. Am luat de la el doua anvelope pe 17, l-am intrebat la telefon daca sunt bune, daca tin presiunea ca sa-mi fac treaba cu ele doua trei luni si a garantat pt ele. Le-a adus omu ambalate in folie frumos, le-am luat pe incredere i-am dat banii si cand m-am dus la vulcanizare sa le pun pwla, nu tinea nici una presiune nici 10 secunde, aveau marginea de pe interior varza. Am mai platit si manopera degeaba. L-am sunat de 20 de ori da nu mai raspunde omu. Probabil asa sunt toate piesele pe care le vinde. Om de nota 000

Suna-l de pe alt numar sa mai cumperi ceva de la el, te intalnesti cu el, si ii dai o lectie.
Asta merita cate unii.

Doc-ul 10-04-13 12:47

Quote:

Originally Posted by alexone (Post 5434546)
Suna-l de pe alt numar sa mai cumperi ceva de la el, te intalnesti cu el, si ii dai o lectie.
Asta merita cate unii.

mai in spate imi dadea lectii de ambreiaje originale ... vroia sa ia pe un ambreiaj vechi mai mult ca pe unul nou :) ... a ajuns la jumatate de pret cu el :)))))

All times are GMT +2. The time now is 09:18.

- Copyright 2026 4Tuning