![]() |
Re: Vand kit ambreiaj ORIGINAL BMW E46 in stare perfecta !
Kitul contine:
-rulment( 50 lei ) -placa de presiune( 200 lei ) -disc ambreiaj( 150 lei ) Toate sunt originale BMW cu codurile si stanta pe ele. Pret:350 lei Se vand si separat preturile fiind afisate in paranteza. Telefon: 0765385519 Sunt din Bucuresti dar trimit oriunde in tara prin curier sau posta ! |
-rulment( 50 lei )
-placa de presiune( 180 lei ) -disc ambreiaj( 130 lei ) Toate sunt originale BMW cu codurile si stanta pe ele. Pret:300 lei Se vand si separat preturile fiind afisate in paranteza. Telefon: 0765385519 Sunt din Bucuresti dar trimit oriunde in tara prin curier sau posta ! |
Nu luati fratilor nimic de la nesimtitu asta. Am luat de la el doua anvelope pe 17, l-am intrebat la telefon daca sunt bune, daca tin presiunea ca sa-mi fac treaba cu ele doua trei luni si a garantat pt ele. Le-a adus omu ambalate in folie frumos, le-am luat pe incredere i-am dat banii si cand m-am dus la vulcanizare sa le pun pwla, nu tinea nici una presiune nici 10 secunde, aveau marginea de pe interior varza. Am mai platit si manopera degeaba. L-am sunat de 20 de ori da nu mai raspunde omu. Probabil asa sunt toate piesele pe care le vinde. Om de nota 000
|
Quote:
Asta merita cate unii. |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:18. |
- Copyright 2026 4Tuning