![]() |
Re: BMW-E 30 By Dr.ZOZO.
crezi ca nu o sa le invarta motorul?
|
io te cred da tre sa bagi cp in el sa le invarta ca lumea...;)
bafta cat mai multa la realizarea dragsterului.... |
abia astept sa aliniam la start.
|
voi mari un pic mai mult puterea motorului decat are acuma, cu vreo 40%,am sa montes in loc de un carburator care il are acuma ,8 carburatoare fiecare piston cu ***** masi:))
motorul de GM am sal pun. omega ramane cu motorul ei pana la urma,nu prea are rost sa-l pun,ptr ca oricum nam sa ma pot folosi de puterea lui din cauza constructiei,oricum e masina de show. |
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
mi-am gasit un radiator cu cooler pe masura,am uitat sa-i fac poze dar pun maine.
|
zozo pot sa vin maine sa vad si eu mashinutzele .. ??? pana la ce ora ejti pe acolo ??
|
jentile alea care sunt acuma pe BMW sunt de 14"?...daca da,nu vrei sa te scapi de ele si de cauciucuri? da-mi un pm cu un pret te rog!
|
intotdeauna am avut slabiciune fata de ursi :) asa ca iti doresc succes la masina sper sa iasa ceva unic. o sa urmaresc pas cu pas modificarile tale...spor la treaba!
|
Daca pune ZOZO mana pe ceva sigur si 100% va fi UNIC
Tuning fara design nu se poate ZOZO are imaginatie si idei asa ca rezultatu e garantat Un urs va intra in mica istorie a tuningului romanesc Aratale ZOZO! |
de acord realart....;)
|
BV ZOZO ....stii ca e moartea mea ursu ;)
|
Quote:
grasule, ce mai faci? ai plecat asa fara nici un salut! cand revii pe la noi? |
1 Attachment(s)
Quote:
-------------------------------------------------- zozo uite o idee pt URS facut de mine ...asa mai simplutz,,,poate te va inspira putin ... |
| All times are GMT +2. The time now is 12:33. |
- Copyright 2026 4Tuning