![]() |
Re: e30-u' meu;)
3 Attachment(s)
:arrow::arrow:mai putin:lol:
CRACIUN FERICIT TUTUROOR!!!!!:peace::peace: |
Craciun fericit!:-)
|
Craciun fericit si tie,arata foarte bine masina,felicitari! :D
|
cat mai multe poze cat mai multe poze...cred ca am vazut-o in spatele pietei in Arad
numai bine |
5 Attachment(s)
se poate sa-l fi vazut p'coloo:lol:
on.....asa zisul final:lol::arrow::arrow::arrow::arrow: pozele sunt facute pe drumul de la vopsitor spre casa:D:D:D:Dprin iunie8) |
3 Attachment(s)
+++++
|
e cam tipla asa :lol: bafta cu masina!
|
Am ramas :shock: cand am vazut pozele cu ea proaspat vopsita :twisted: , o vopsea profesionala merita toti banii !! Am sa urmaresc topicul , o masina atent reconditionata ;) Bafta ! Si un an nou plin de realizari !
|
superb.....felicitari pt munca depusa si produsul final
|
Jantele sunt pe 16 ?
ce drop au arcurile fata,spate ? |
felicitari !!! A iesit superb !
|
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
7 Attachment(s)
HAPPY NEW YEAR!!!!:lol::lol:
tot mai aproapee dee zilele noastree:arrow::arrow::lol::lol: va doresc un an nou cat mai fericit, multa sanatate si multe multe multe impliniri!!!!!!:peace::peace::peace: |
Nu sunt fan e30 dar al tau e super frumos.. jos palaria..cat ai dat la vopsit?
|
asa,si niste mici detalii:
masina pe parcursul restaurarii a primit dupa cum ati vazut un look mai nou, adica a devenit facelift,mocheta gri(avea crem)cotiera+cal e36,nas negru,faruri bosch cu lupa fara smile(desfacute si facute replici dupa hella smoke)semnalizari smoke,proiectoare intr-o stare foarte foarte buna,amortizoare ta-technix,arcuri fk,4 flanse 0.5 fk,toba cap coada inox de 60 mm,folie Lumar si nu mai stiu acuma:lol:mai scriu pe parcurs:D:D |
| All times are GMT +2. The time now is 04:19. |
- Copyright 2026 4Tuning