Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini tunate (https://forum.4tuning.ro/18-masini-tunate.html)
-   -   Spyker C12 Zagato (https://forum.4tuning.ro/18-masini-tunate/35076-spyker-c12-zagato.html)

z3r0m3CSL 08-03-07 11:16

Re: Spyker C12 Zagato

Ce super ii, si ce imi place unde o scos avecuarea!!! :D

marin_m_alex 09-03-07 19:17

sal

nu prea ma impresioneaza ca design masina asta!costa f mult!la banii astia mai bine cumperi un slr

Pacatosu 18-03-07 20:31

Cati dintre voi stiu cine este Zagato ? si ce masini a desenat?
D-aia costa atat..si avand in vedere ca masina are imprumutata extrem de multa tehnologie de F1 ...cred ca ceva carbon , titan si alte materiale d-astea..or fi si ele pe acolo...
La banii astia iti iei 1000 de loganuri si deschizi o firma de taxi nu?

Bogdan_mb 18-03-07 21:26

Quote:

Originally Posted by Pacatosu (Post 804895)
Cati dintre voi stiu cine este Zagato ? si ce masini a desenat?
D-aia costa atat..si avand in vedere ca masina are imprumutata extrem de multa tehnologie de F1 ...cred ca ceva carbon , titan si alte materiale d-astea..or fi si ele pe acolo...La banii astia iti iei 1000 de loganuri si deschizi o firma de taxi nu?

Nu prea le vad rostul daca greutatea masini e de aproape 1500 de kg ...

Pretul, desigur e asa de mare pentru exclusivitate nicidecum performante etc ...

Treshure 21-03-07 22:40

Cred ca sant f multi excentrici care ar da banii pe ea.. NEA GIGIIII :)))

Dripci 07-04-07 12:54

Gigi in niciun caz nu cred ca apreciaza un super car ca asta :)). Arata super masina, mi se pare ca seamana cu un veyron la cura de slabire...

Treshure 12-04-07 14:52

Quote:

Originally Posted by Dripci (Post 839943)
Gigi in niciun caz nu cred ca apreciaza un super car ca asta :)). Arata super masina, mi se pare ca seamana cu un veyron la cura de slabire...

Eeee nu.. ia sa ii zica careva.. bre nea Gigi.. cu asta ai iesi din tipar.. toata lumea ar vedea ce tare esti.. :))

edi2peu 15-04-07 13:43

Mai bine imi iau un Porshe Cayman si il mai umflu cu niste electronice si o turbina sanatoasa

Bizonul 18-05-07 22:35

Dupa ce de zeci de ani, Zagato a creat modele exclusiviste pentru cele mai mari si exotice nume din industria auto (cateva exemple recente ar fi Aston Martin DB7 Vantage Zagato, Ferrari Zagato 575M - 575 GTZ, Alfa Romeo SZ), iata ca a venit si randul firmei Spyker.
Pentru cei carora Spyker nu le spune mare lucru: este un mic producator olandez, care creaza automobile de serie foarte mica, extrem de scumpe, cu performante la nivelul Ferrari, dar cu un nivel al finisarii care surpaseaza cu mult orice casa italiana.
Este un model lansat pentru a sarbatori intratrea lui Spyker in Formula 1, si, din acest motiv, elemente de design ale monopostului F8-VII se regasesc in linia lui C12 Zagato.
masina este construita integral din aluminiu, cu tractiune spate si se bazeaza pe C12 Spyder. Motorul este un W12 de 6 litri, de origine VW, care dezvolta 500 CP. Cuita de viteze este o secventiala cu 6 trepte, iar puristii pot opta pentru o cutie manuala cu 6 trepte.
Din punct de vedere al designului, iata cateva elemente care au fost preluate de la monopost: "nasul" in stil F1, prizele de aer, oglinzile retrovizoare, lampa spate pentru ploaie, busonul rezervorului si difuzorul aerodinamic spate. Plafonul cu doua protuberante in dreptul capetelor celor doi ocupanti este "semnatura" casei Zagato.
Masina are 4,50 m lungine, 2,02 m latime (fara oglinzi) si o inaltime de 1,25 m, iar masa este de 1480 kg. Franele compozit-ceramice au discuri ventilate fata si spate, cam de dimensiunea unei pizza: pe fata au 256mm, iar pe spate 330mm. Viteza maxima este de 313 km/h, iar demarajul 0-100 se face in 3.7 sec. pretul masinii este de 495.000 EUR la iesirea din fabrica (adica fara taxe)
multa bafta.

All times are GMT +2. The time now is 04:51.

- Copyright 2026 4Tuning