![]() |
Re: [CUMPAR] JANTE pentru Dacia
Am gresit, inlocuieste Dr. Taberei cu Bd. Timisoara, Dr. Taberei e mai incolo.
|
upppppppppppppppppppppppppppppppppppppppp
|
Inca un up...
|
up de la mine
si succes ;) |
moinesti ii zice la respectiva strada unde este depozitul de jante si cauciucuri SH
bafta multa |
stii cumva aveau ceva in 4 prezoane pe 13? 4x100
|
Pe 13 n-aveau nimic.
|
Am trecut azi inca odata. Inca nimic cu jantele promise. Pe 13 am vazut niste jante de Ford, dar am impresia ca nu-s 4x100, sunt 4x108 sau cat are Ford, dar erau prea nasoale oricum.
|
Haideti sa haidem si sa inchidem threadul. Sau sa-l preia altcineva, vad ca nu prea se gasesc jante pe aici. Eu am cumparat jante care vor fi ff bune cel putin o bucata buna de vreme.
|
un up si de la mine :)
desi io vreau niste jante mai simple (adik mai ieftine :D ) |
--------------------------------------------------------------------------------
Caut jante in 3 prezoane, pentru Dacia 1300, aliaj, aluminiu, evident nu de tabla. Ma intereseaza in special jantele de la urmatorii producatori: Gotti, PLS, Delta Mics, MOMO, adica modelele care imi plac le puteti vedea in pozele atasate. Daca aveti jante care aduc cu cele din poza (sunt vreo copie de catre alt producator) nu conteaza, sunt bune oricum. Ofer pret maxim pentru un set complet de 4 jante PRIETENE AM EU CEEA CE ITI TRE TIE AM DE VANZARE NISTE CAPACE ROTATIVE(SPINNING)DE 15" NOI PRET 200 RON DETALII LA [email protected] |
| All times are GMT +2. The time now is 06:44. |
- Copyright 2026 4Tuning