![]() |
Re: Capota carbon ......... sau imitatie !!!
3 Attachment(s)
astept pareri despre ce vedeti aici.
colantari cu negru mat ford focus si fiatul respectiv in stadiul de dinainte de retusurile finale cu carbon |
foarte frumos aplicata folia aia pe 'buburuza'..daca gasesti pe cineva sa iti puna folia asa eu zic sa folosesti folie imitatie de carbon..
|
salut tuturor,
am prins ideea cu folia si nu e o solutie rea , dar m-ar interesa daca stie cineva de unde imi pot procura o capota de carbon de calitate si un pret actual |
Nu Iti Stau Bine In Buzunar Cateva Mii De Euro? In Primul Rand La Noi Nu Lucreaza Nimeni In Carbon Ci Doar Se Importa Pe Comanda. Mai Stai Un Pic, Si Daca Se Mai Modifica Un Pic Legea Cu Prima Inmaticulare Ai Sa Iti Iei O Masina Din 2000-2002 Cu Banii Pe Care Ii Dai Pe O Capota Carbon 100%
|
5 Attachment(s)
Mai Bine Pui O Folie Imitatie De Carbon. Uite Ce Bine Da Pe Capote Si Ce Frumos Arata Niste Ornamente Interioare Imbraate , De Asemenea , In Folie Carbon.....
Daca Tot Vrei Un Moft, De Ce Sa Platesti De Zeci De Ori Mai Mult Cand Ti-l Poti Satisface Cu Mult Mai Ieftin? Crezi Ca Vor Stii Multi Ca E Doar Folie Imitatie De Carbon? Mlti Vad Efectul Si Asta Apreciaza, Nu Se Gandesc Ca Unul A Dat Vreo 4500 Euro Pe O Capota. Stii Cat Costa O Capota Imbracata In Carbon? In Jur De 150 Ron (difera Un Pic In Functie De Masina) |
o gramada de bani sa iti iei piese din fibra de carbon si mai mult sa ti le faci singur
|
Deci e clar. Folia de carbon se merita. Dar rezista la griblura?
|
e si putin in relief sau e mata???
|
Quote:
Vorbesti pe langa !:!: o capota de carbon costa incepand cu cate-va sute de euro ! |
mai misto treba cu imitatia asta de folie dar cum a zis si Kalastar iese in relief sau nu?
in schimb am vazut ca nu este mata, eu cred ca luceste ca orice folie. prin tm se gaseste undeva folie deasta? cine stie sa de la mine un pm sau pe mail [email protected] |
Salut ,
Nu Vreau Sa Supar Pe Nimeni Dar Se Pare Ca O Capota De Carbon Costa Intre 500 Euro Si 4000=5000 Euro Are Cineva Informatii Mai Precise Sunt Chiar Interesat |
n-ar trebui sa fie ca orice folie...ca iese de cacat! :(
probabil ca e mai speciala... daca luceste se vede clar ca e kitch--si din poza cu pragul, sau ce e ala- imbracat cu folie pare ca arata foarte bine asteptam lamuriri!!!!!!!! p.s: cum rezista la caldura si raze UV??? |
Arata super tare si cu folie.Dar daca ar fi bani ptr o capota din carbon ar fi mai ok.Dar daca nu sunt bani e bine si asa.Oricum nu multi isi pot permite nici macar o folie(imitatie de carbon).Oricum ar fi arata bine!!!
|
mda... si totusi...cati isi iau capota de carbon pt functionalitatea ei?? greutate redusa, etc??
multi o vor pt "looks" so, daca folia se ridica la inaltimea asteptarilor, de ce nu?!?! |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:52. |
- Copyright 2026 4Tuning