![]() |
Sierra
Ok...
daca e asha frumoasa de ce nu ne-o aretzi shi noua? :D |
Quote:
|
Oameni buni...dar voi ati vazut audi-ul rs4 a lu boris? am impresia ca e singurul din bucuresti....oricum 310km/h, 420cp, biturbo..cred ca e destul de bine...
|
Quote:
|
Quote:
pai deaia... nu cred ca are RS4 biturbo din fabrictzie... |
Quote:
cum si S4 are V6 bi-turbo..... RS4 din fabrica are 380hp si viteza maxima limitata electronic la 265km/h....de aia sunt curios sa stiu ce ia facut |
viteza maxima limitata electronic la 265km/h ...ha.. stim cu toti ca limitarea se scoate si pe bord are 310... http://www.s-cars.org/rs4/Gallery/RS4000029.jpg
pentru putere a facut niste modificari...nu prea stiu exact cate si la ce anume...insa o sa ma interesez si o sa pun aici toata lista... un lucru interesant este faptul ca are laptop conectat la masina...pentru diferite setari... |
RS4
interesant... da' parca is prea multe gadget-uri pe el...
|
Quote:
oricum, la RS4 nu-i greu sa scoti putere mare......numai un chip-tunning(care scoate si limitatorul de viteza) poate da pe la 30 hp.....probabil ca asta a si facut acest Boris..... |
Re: RS4
Quote:
|
crede-ma ca prinde 310...probat si verificat... :)
|
RS4
tot mi se pare ca is prea multe gadgeturi pt o mashina de strada...
unde a prins cu RS4 310km/h? |
Quote:
ori sa va prinda radaru de politie ;la viteza respectiva.....ori ati fost pe vreun circuit din vest unde se poate masura viteza maxima......tot cu radar |
i`a dat 310 pe cernavoda...stiu sigur...din cate mi`a zis cineva..nu bag mana in foc...290 pe vacaresti...masina e adusa din italia...si a testat-o acolo....
|
:DD
:lol: nu a auzit romania de viteze asha mari... pe shosea.... :lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:30. |
- Copyright 2026 4Tuning