Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Discutii generale masini (https://forum.4tuning.ro/27-discutii-generale-masini.html)
-   -   [accidente]Bugatti Veyron crash (https://forum.4tuning.ro/27-discutii-generale-masini/34981-accidente-bugatti-veyron-crash.html)

Leul 07-03-07 12:31

Re: [accidente]Bugatti Veyron crash

Quote:

Originally Posted by monk (Post 782797)
da, un tip din bacau ... (sau buzau, nu mai tin minte exact)

Nu e veyron ala e alceva ... in ro nu avem veyron va zic sigur :D

andrei.badea 14-03-07 14:57

Pakt de masina. e chiar super tare. Dar nu propietarul a dat cu ea. Ci fratele acestuia. Si ca sa fie totul si mai interesant, masina fusese livrata doar de o saptamana. :-P . Cat despre veyronul din romania dak a fost sau nu comandat, habar n-am. :-P :-P :-P :-P :D.

Bemelo 14-03-07 16:22

Quote:

Originally Posted by Leul (Post 785835)

Da.. cred ca e golf cu kit de veyron.. am auzit ca au scos astia de la Abt . . dar numai pt R32 si Gti.

E VEYRON! Cine a zis ca e in romania accidentul?

sebaaa 14-03-07 17:22

in ro avem un pagani zonda cik ..era articol pe forum..k e un proprietar roman de zonda..dar de veyron ma indoiesc.. cat despre kit-ul abt.. n-am auzit de el..dar ma uit acum sa vad cum arata ..de curiozitate ,nu de alta

Zein 14-03-07 17:41

hahaha de la o interpretare gresita la ce sa ajuns... omu se referea ( cred ) ca nu e veyron masina tipului din bacau :)) ( sau buzau .. mama lui ) , iar faza cu kit-ul pt golf ... " FU GLUMA " :))))

ESPinoza 14-03-07 17:57

5 Attachment(s)
domnu Cusuneanu (sper ca am scris bine numele) e cu veyronu si are o mare mare vila cum nici la mtv cribs nu vezi asa ceva in onesti

punto26 14-03-07 18:38

Quote:

Originally Posted by ESPinoza (Post 797947)
domnu Cusuneanu (sper ca am scris bine numele) e cu veyronu si are o mare mare vila cum nici la mtv cribs nu vezi asa ceva in onesti

incredibil....cati bani poa` sa aibe unii romanashi :) ....
app : cu ce se ocupa Cusuneanu asta ca nu prea s`a auzit de el ? :D

alex_102 14-03-07 19:01

Cars are ment to be driven. Asa ca nu mi se pare mare lucru ca a trosnit cineva o masina de 1000cp, oricat ar costa. Tocmai cel care a lovit masina s-a distrat probabil cel mai mult de banii aia. :D

monk 14-03-07 19:05

Quote:

Originally Posted by Leul (Post 785835)

cred ca te-ai lamurit ca exista ;)

-LEXION- 14-03-07 19:09

Quote:

Originally Posted by fiat_uno (Post 798004)
incredibil....cati bani poa` sa aibe unii romanashi :) ....
app : cu ce se ocupa Cusuneanu asta ca nu prea s`a auzit de el ? :D

Casuneanu, printre primii din Top 300, cu resedinta la Oituz si Bucuresti, are averea castigata din Transport (firma PA&CO), forestier, imobiliar, si multe alte firme de succes. Are propria sala de cinema in casa, si multe altele :D////

ESPinoza 14-03-07 20:06

4 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by -LEXION- (Post 798066)
Casuneanu, printre primii din Top 300, cu resedinta la Oituz si Bucuresti, are averea castigata din Transport (firma PA&CO), forestier, imobiliar, si multe alte firme de succes. Are propria sala de cinema in casa, si multe altele :D////

pot sa aprob :)

punto26 14-03-07 20:36

De unde aveti fratilor pozele astea :D ???
Ati fost la el in casa :-\ ?

sebaaa 14-03-07 21:48

iara am pus botu k prostu:( .nush cum am reusit..oboseala asta ma doboara psihic vad
al dracu de bogatan cata casoaia are!!

George_P. 14-03-07 21:57

Quote:

Originally Posted by Pastiluta (Post 785407)
In orice masina Poti muri indiferent de cate sisteme are ea de siguranta :)
SI mori nu din cauza la masina din cauza ta k nu masina merge cu 200 , tu mergi cu ea la 200 (sau mai mult de la caz la caz)

Sau la 400...:lol: :lol:

andrei.badea 14-03-07 22:56

Poti sa mori si dak mergi cu 20 la ora. Ex: Trece un tir cu lemne pe banda cealalta, incarcat tipic romanesc pana la refuz si ii cad aluia bustenii si iti intra prin parbriz direct in cap. Daca ai ghinion destul mori si dak stai pe loc, sau daca, cobori pe scari. Suntem supusi la riscuri non stop. Nu cred k exista vreun moment in care sa nu fim supusi nici unui risc.

All times are GMT +2. The time now is 07:51.

- Copyright 2026 4Tuning