![]() |
Re: Cum sa NU te comporti cu o femeie/Ce ne face pe noi ,sa uram barbatii?
Quote:
|
:bunch: Haide mah Trixi k nu toti suntem asa de exemplu eu nu v-as insela pe nici una dintre voi
|
nush cum sa iti zic..dar p mine deja nu ma mai deranjeaza....:-) m-am obisnuit cu ideea k si daca stau in cap ,tot asa va fi..asa k de obicei,trag un zambet larg,cu un " DAA,KIARRR???" atasat...efect garantat!!!:D :D :D oamenii au tendinta sa isi smulga separat fiecare fir d par,dupa un stou din asta...
|
Mie dak mi-ai face asa m-ar bufni rasu dekat sa ma simt vinovat si cred k as rade vreo 2 zile
|
Quote:
in primul rand ... il iubesti ? atunci ar trebui sa ii respecti dorintele si placerilenu sa ii dai in cap la orice doleanta a lui ... in al doilea rand ... daca iti spune in fata ca se duce la ilegale (acum nu mai exista :D) te enervezi si te certi cu el ... So ... cum sa te impace ? |
Quote:
cand o vad asa ... "dresoare" zbor de langa ea ... probabil d'aia nu imi gasesc una ... dar ... ie exact ca o nevasta ... so ... yeeeeey ... nu ma insor niciodata :) |
mustangule...in primul rand parerea ta nu se prea pune ca e cat se poate de subiectiva(ma cunosti prea bine pe mine si pe marius si stii prea multe despre relatia noastra) si acum incerci sa dai cu parul ca sa l aperi pe marius:rolleyes2
* ca sa ti raspund la doleante...daca mi ar zice de la inceput:"ma duc acolo..." si mie nu mi ar conveni i as face o minimorala si dupa nu i as interzice sa se duca(doamne fereste, ca nu sunt maica sa)...dar prefer sa mi zica la inceput decat sa aflu dupa,ca atunci trece prin scandalul ala mare:lol: *si prin "dresat" nu intelege ca vreau sa l fac catzelusul meu...pur si simplu vreau sa ne sincronizam si sa avem incredere unul in altul si sa acceptam ca orice "morala" e facuta din grija si iubire...;) and i rest my case!!!:D |
Quote:
si uite asa esti prins in propria plasa... am patit-o si eu de destule ori, acum incerc sa nu mai fac greseli de genul asta... nu stiu dak si reusesc, important e k sunt constient de ceea ce fac (si dak gresesc, voi fi d 2 ori mai vinovat, nu? ;) ) |
mah pana la urma pheerya are dreptate si asta am observat si yo k dka le spui de la inceput zice doar k nu e bine si deastea si pana la urma te lasa da dupa knd afla incepe cu scandalu si de obicei tac si ma uit cum da din gura si parca imi aminteste ceva de mama si ma bufneste rasu dar incerc cat mai mult sa ma abtin dar pana la urma zik ( Tineti minte cuvintele astea ) "Imi pare rau ai dreptate , am gresit promit k nu se mai intampla" Si ea zice "Bine" si maine o luam iar de la capat si tot asa dar e mai frumos cu palpitatii dekt monotonie.
|
baieti...oricit d suparator ar fi,un pik d "dresaj" trebuie!acum e normal k toate au o limita,si femeia daca e isteata o face in asa fel k nici d-l mustang sa nu se supere,si sa zboara..si nici mr.pill sa nu se retraga in opozitie,cu metoda lui d a lasa femeia cu ideea ei k a cistigat batalia,dar d fapt a reusit sa isi faca omul sa fie nevoit sa minta cu nerusinare...;)
@aleks:ai dreptate..dar nu uita o kestie!sunt femei kre se uita putin mai departe....;) u know what I mean... |
ma rog, de la inceputul relatiei tre' sa-ti clarifici multe kestii, k sa n-ai dureri de cap pe urma....
|
Intr-o relatie stabila e bine sa fie un "regulament de ordine interioara".... Sa nu faca nici unul ceva din ce ar putea deranja pe celalalt! Din pacate, nu asa stau lucrurile si in cazul meu!
La inceput nu suportam ideea k se intalneste noaptea cu baietii...stiti voii continuarea (despre ce vorbea si pheerya)....Cu timpul, am ajuns sa fac EU ce facea el atunci...si acum duce munci grele de lamurire cu mine sa ma retrag din "lumea" asta :lol: Asa ca.....NICIODATA nu stii cum se intoarce roata... si cel mai bine e sa incerci sa il intelegi! Eu l-am inteles, si a inceput sa imi placa :lol: |
:D :D :D vad,k numa' belea aduce "roata" asta p capul barbatilor...;)
cel mai mult imi place sa vad disperarea p fata lor,k sunt prinsi in propria capcana! |
Trixi sincer la cat de frumoase sunteti toate nu inteleg de ce va mai inseala iubitii :confused:
|
Ne inseala? :chainsaw:
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:25. |
- Copyright 2026 4Tuning