![]() |
Re: My drift movies
@iasi drifter , felicitari
|
10x all
sper sa pun mana cat mai curand pe un BMW ceva ca pe baba din filme a omorat-o rugina de vreun an si ceva si n-am mai avut chef sa bag bani in ea. numa' sa pun mana pe o masina capabila... |
Frate pune mana mai repede pe o masina capabila si arata-ne ce stii pentru ca ce faci tu cu dacia aia nu sunt drifturi......alea le poate face orice shocat care-i fura dacia lu tacsu`si vrea sa sperie vreo gagica obosita mergand cu viteza prin zapada sau pe asfalt umed
Of topic:-am eu un prieten care este de-a dreptul shocat....omu face cu dacia absolut orice,am pierdut odata o lada de bere la el....omu` a mers 5KM in treapta 1 la blana,nu mai zic de santuri sarite cu masina,urcat si coborat de trepte,depasiri in trafic pe partea dreapta prin sant si alte cretinisme d`astea. |
nu puteam sa fac mai mult pt ca in 2 ocazii am ajuns sa fac echilibristica pe 2 roti si am scapat ca prin urechile acului de la a ma rasturna.
asa ca drifturile sau "assdraggingul" daca preferi le faceam cu rezerva urcat in ture in treapta a 2a ca nu prea tineam sa ma dau de-a dura la viteze mai mari. oricum is filme vechi astea se implinesc luna asta fix 2 ani de cand au fost facute. n-am pretentia ca is extraordinare dar eu m-am distrat. si masina e a mea nu a lu' tata... apropo de offtopic: amicul tau cauta cea mai simpla cale de a-si strica masina. ii urez succes. |
vad ca mere treaba!nuti fie frica si dai mai tare.....du dacia in limite si apoi posteaza un filmulet beton,da sa se vada clar:))BRAVO
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:06. |
- Copyright 2026 4Tuning