![]() |
Urmatorul pas ar fi 3D Studio Max sau Truespace :D
|
baga mare la 3dmax mane :)
|
frumoase desenele
|
da tata ...e ceva p capu' tau....bravo.....tzineo tot asa......hmmm faza cu aia ci Virtual tuning se pricep si la desene.....nu chiar all.....dar stiu k din punctu meu d vedere...de pe foaie p PS ..NU POT :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: cel mult amestecate......desen creion si d'paia colorata in PS
|
bai vad ca va plac desene facute la mana ....cred ca o sa ma apuc sa retushez nishte desene facute de mine acum vreo 2 ani ....o sa le scanez shi o sa le arunc aici :D ....va urma :D
|
pai hai unde sunt?
|
sunt faine , desenezi faiin
1 Attachment(s)
si yo ma plictiseam la scoala shi puneam mana pe un creion si o foaie , cik ,,portofoliul de romana\" a meu e plin cu 50 desene cu mashinutzi , mai multe mashini decat romana;))
|
1 Attachment(s)
hai ca pun shi eu ceva facut tot la school
Atzi observat ca majoritatea desenelor sunt facute la school :)) Deci in concluzie \"NI SE RUPE\" de school bafta in continuare pana atunci vi-o pun pe a mea ;) :D |
1 Attachment(s)
Pe la scoala facuta :arrow:
|
Frumos....dar cu ce puneti desenele?? eu am facut 2 frumoase azi...dar nu am cu ce sa le fac poza...si nici scaner...am incercat cu telu dar se vad deformate....la naiba!!
|
Re: Desene facute de mine
am io impresia sau preferati sa desenati masini deja existente si sa le tunati!?
eu unu prefer sa fac propriile mele masini :D |
5 Attachment(s)
Nu stiu cat de reusite sunt dar sper sa va placa
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!! Attachment 500826 Attachment 500827 Attachment 500828 Attachment 500829 Attachment 500830 |
la cele vazute din fata, perspectiva e gresita, iar capota pare luuunga rau.
|
Re: Desenele mele: DjRainManFast
Reusite desenele...;)
Felicitari:D |
Re: Desenele mele: DjRainManFast
frumushele desene continua tot asha, iar dak vrei sa itzi imbunatatzeshti tehnica intra shi u la topicul ku tutoriale......O sa te ajute sigur;););)
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:34. |
- Copyright 2026 4Tuning