![]() |
Re: NIGHT RACERS .......O NOUA ECHIPA
4 Attachment(s)
Apropo ca uitasem.......imi prezint si eu masinuta......VW GOLF GTI 25 JAHRE .........1.8t 180 cp stock.....momentan nu se stie cati cp urmeaza un dynno cat de curand=))=))
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
Quote:
|
Fain Corrado... deja cam o raritate... :).
|
Quote:
|
Te cred.. da las`amu nu te plange ca nici GTI`u4.. nu e cv de neglijat...
|
continuati va rog sa postati poze si informatii cu masinile membrilor! :D
|
Multa bafta la tot ce v-ati propus baieti ( si fete)
Incercati va rog sa ramaneti ON-Topic de acum inainte |
Vorba lui Hori,prezentati'va masinile in continuare si nu luati in serios sau cu rautate ironiile si injuriile aduse.
Asa este la inceput,o spun din proprie experienta,dimpotriva....la noi eram mai urat.Dar facand treaba cu adevarat si nu doar prezentare pe net...cu timpul vor veni si felicitarile si cuvintele de lauda la adresa voastra. Numai bine si...puneti mana la munca serios.Imi doresc sa vad un club mare! |
Quote:
|
[QUOTE=GTI TURBO;5280520]Multumim frumos......speram si noi sa iasa ceva frumos de care sa se auda in timp si sa ramana in multe suflete.......momentan avem si un garaj pe care il administrez eu impreuna cu alex(dabbota) sau alex xenon=)).......garaj pe care il folosim pentru masinile personale si pentru noi proiecte......iar cu cea mai mare placere acolo puteti munci fiecare la propria masinutza:P..........[/QUOTE
perfect...misto faza cu garajur , vezi pe urma sa nu imi ceri chirie :P :oops: cum facem cu tricourile , vreau sa imi achizitionez si eu unu sau cine stie mai multe :D |
Tricourile.. ma gandesc ca la prima intalnire.. daca mai sunt pentru toti.. corect Turb`O?
|
Quote:
|
[QUOTE=Swamp Boy;5280561]
Quote:
|
Bun bun cu garaju...tre sa o vedem... e un inceput bun sa avem un asanumit garaj c il putem folosi..
Imi place ca mi`ai zis grasule :))... apoi io`s scandura.. Deci sunt tricouri...deocamdata zic io ca nu e nevoie de comenzi in + 25 ajung.. |
| All times are GMT +2. The time now is 16:44. |
- Copyright 2026 4Tuning