![]() |
Re: Audi A3 8l
Frumoasa Focc!sa Ai grija de ea;)k e supar tare:D:D:p;)
|
frumoasa...8) , dar dc nu ai facut fetele de usi in verde toata suprafata , eu zic ca arata ami bine , in rest frumossss
|
dah, imi place cum a iesit, tot timpul vii cu ceva nou si mi-a placut de fiecare data...bafta
|
Astazi am urcat sus bassu .... se aude ffffffffffffffffffffffffff bine .... o sa revin cat de curand cu primu set de poze ... este step 1 ... mai urmeaza pana la bucureste inca 2-3 steps.....
|
nice car...mai ales jentile...:D
|
Maine se va pune fibra in spate ... vor veni 2 seturi de difuzoare Helix RS6 (de competitie ) care le stie le cunoashte ... Xenoanele sunt sus mai este inca un pic ... bara pe fata si pragurile ... o sa tot revin cu pozele ...
|
SUper arata! Si jantele si stopurile si kit'ul..doar ca ai putea sa ii pui niste halogene sa arate noaptea mai lata..mai nervoasa :D
|
1 Attachment(s)
Ceva poze calde ..........
|
de afara arata superb... abia astept sa se si auda la fel ... o vad deseori la faculta parcata ... faci o treaba buna ... doar este a ta si ti-e draga :P succes pentru la bucale
|
Frumoasa masina, insa parca S3-ul ala din spate n-are ce cauta acolo.
Probabil mi se trage de la cele 20 de mii de BMW-uri M (chiar si Dacii) care sunt la noi in tara! :) |
frumoasa masina...si pozele...demne de wallpaper(unele) :D
|
foarte frumoasa masina so...Audi Rullzzz!!!!
|
FFFF naspa masina ..defapt un kitch
|
motor vrei sa pun poze cu a ta :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))):))) ))))))))))))))))))))):))))))))))))) lasa-ne :))))))))
|
3 Attachment(s)
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:55. |
- Copyright 2026 4Tuning