![]() |
Re: '92 Civic -EG4 (D15B2) Orange
Quote:
|
Quote:
stii cum e .. nu-i poti multumi pe toti .. |
E ok,doar ca in fata,aduce a Opel Astra F. Si capota daca era clean..arata mai ok..Jante putin mai late,si ar arata mai bine..parerea mea :D Oricum sa ai grija de ea,si...sa n-ai parte de evenimente neplacute.
|
Quote:
|
Chiar arata bine masina si va intoarce multe priviri. Pana la urma tuning-ul auto nu se rezuma doar la suspensie sport, jante late si pastrarea stilului clean :D
|
Felicitari.
Ionut a muncit mult la masina asta, si fizic si cu sufletul. Te-am vazut azi pe la boema. Poate tu o sa ajungi mai des pe intalnirile hondafan din CT :D |
frumoasa masina
|
Quote:
|
Quote:
|
Arata bine masina nu te mai lua dupa unii si altii sint feluri si feluri de TUNYNG si de gusturi asa ca daca tie iti place asta conteaza .... bafta si sa o stapinesti sanatos...
|
Quote:
|
Treaba cu tuning-ul este precum moda.... care trece... daca eu ma apuc acum sa ma imbrac in stilul amilor 2000 sau mai rau, 1990, pai rade toata lumea de mine.
La fel e si in cazul tau, este un stil demodat, este ok... dar este demodat. Asta nu inseamna neaparat ca este urat dar nu mai poate fi apreciat pentru ca este deja "fumat" :) Dar precum a scris si marutzu, daca tie iti place asta este cel mai important. Bafta. |
Quote:
|
2 Attachment(s)
Uite 2 exemple de design care ar arata mult mai bine , cateodata " less is more " .
|
Cel mai important e sa itzi placa tie masina si sa te simti bine in ea.8)
Nu a zis nimeni k e urata dar sunt de acord cu fanete e un stil "fumat". Bafta si sa o stapanesti sanatos:D |
| All times are GMT +2. The time now is 02:56. |
- Copyright 2026 4Tuning