![]() |
Re: OPEL C20LET-uri la MasterTuner si Autotest
Quote:
|
exact...cum a zis si cristian_seven...cine a umblat pe la masina aia? :)
si detalii...poze...etc :D fiabilitate...discutabil...daca pe cea mai fiabila masina din fabrica, se gaseste unu sa umble la amestec,avans ,cam bubuie in final :) oricum..suntem curiosi chiar dk e offtopic aici :) |
vezi ca 2.0tdi e el prost din fabrica...de fapt nu motorul ci turbina...prima generatie mai toate crapa daca vrei soft agresiv pe ele...la soft normal nu se intampla nimic dar la cel agresiv majoritatea au crapat...sa nu se inteleaga ca-l apar pe voinea dar asta e realitatea despre 2.0tdi 140cp
turbina este aproape identica cu cea de la 1.9tdi 130cp numai ca este mult mai putin fiabila...data viitoare sa te informezi mai bine cand te iei de lume aiurea |
Intamplator stiu ca rulezi cu soft de la voinea si mi se pare corect sa-l aperi. Inseamna ca esti baiat de caracter. Tot intamplator cand a aparut primul Leon2 2.0tdi la 2700km cu turbina crapata am intrebat si eu un tuner care e problema cu ea. Raspunsul a fost : "La astea trebuie mare atentie la presiune ca nu prea tin dar inca n-au aflat toti." Deci se stia de problema, ca n-o stia toata lumea e altceva. Si vezi ca eu n-am dat nici un nume. Cu V incep si Viorel, Vasile etc. Nu ma iau de nimeni ca nu prea ma intereseaza nefiind problema mea.
Eu am aparat vw chestie pe care ar trebui s-o faci tu de fapt, mie mi-e greu sa cred ca a crapat uite asa pur si simplu fara motiv. |
ma repet...chiar nu-l aparam pe voinea eu spuneam de problemele globale la turbina de 2.0tdi 140cp....si daca nu spuneai partea cu "vezi ca eu n-am dat nici un nume...cu v incep si viorel,vasile" era mult mai okay postul tau :)
nu mi se pare normal sa acuzi un om cand masinile au ele in sine o problema si uiti elementul principal...soferul cauzeaza cel putin 70% (asta e parerea mea personala) din dauna unui/unei motor/turbine |
Deci...s-a aflat a cui masina era aia de a crapat, ce a crapat si ce soft avea ? Oricum asta e doar pentru referinta. O masina poate sa crape si stock. Oriunde exista tolerante si la 100 de masini mai crapa una. Au crapat ele masini scumpe de gen RS4 si stock fiind asa ca nu mi se pare imposibil ca un GTI sa mai crape din cand in cand ! Ar fi bine de stiut daca de la soft sau vreo piesa cu defect de fabricatie dar din pacate e cam greu de aflat exact !
|
Quote:
|
Quote:
dar exista mare adevar in ceea ce spune zgb : soferul, tata!si in special acel sofer....:rolleyes2 daca nu este vb de acel golf...scuze anticipate :D |
Quote:
|
Quote:
asa ca nu m-ai nimerit !=)) keep trying |
Quote:
in 2007 nu e o lauda ca nu ai fost niciodata la medicul dentist ! :( BTW, sa nu crezi k imi caut aici clienti ! era mai mult o figura de stil! ;) la cat mai multa sanatate dentara...si nu numai! :lol: |
Baieti, faptul ca i-au sarit colbutorii chiar nu are nici o legatura cu tunerul, plecand de la premiza ca nu i-a schimbat limitarea de turatie sau axele cu came. Deci probabil ca s-a schimbat treapta 2 in loc de 4.
|
Mai exact cu GTi dupa cum spunea GTA mai sus dupa 2 liniutze cu un Opel in care a pierdut,proprietaru a facut prostia de a lasat pe altcineva sa o conduca putin.
1 dusa pana in 7000 parca,2 dusa pana undeva pe la 6700 si pe urma sa incurcat treapta 3 cu 1,iar cu vag am vazut ceva de genul error blablabla ora/data 8838 rot/min. Sarit culbutorii,tacheti imprastiati prin chiulasa si cateva sigurante de la tacheti rupte. Nu am cablu la camera in momentul asta dar o sa incerc sa pun si cateva poze. |
1 Attachment(s)
Prin intermediu lui Katyyy o poza cu 2 culbutorii adunati din chiulasa.
Poate o sa vada aceste posturi si o sa intre el sa spuna exact care a fost problema. |
Quote:
am fost la dentist pt control atata tot , nu pt scos dinti :)) |
| All times are GMT +2. The time now is 00:47. |
- Copyright 2026 4Tuning