Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Pitesti (https://forum.4tuning.ro/65-pitesti.html)
-   -   Gateaway in Pitesti (https://forum.4tuning.ro/65-pitesti/3470-gateaway-pitesti.html)

MMihai 28-01-05 23:26

Am rezolvat problema... acum le puteti downloada mult mai usor

mike.omega 28-01-05 23:38

4 Attachment(s)
Am reusit sa i-au pozele in format php si sa le pot atasa in format jpg :boogy:
Daca o sa va para ca nu sunt reale... va inteleg, afara era cerul semi-innorat si cel ce a facut pozele nu trebuia sa foloeasca blitzul pentru a iesi poza mult mai bine :wink: (sunt reale! parerea mea!)

Inca n-am reusit sa iau o poza :cry: mai incerc! :bat:

Edit: se pare ca s-a rezolvat problema, spor la vazut :)

CT-87-ADY 28-01-05 23:42

Merg pozele, alea primele...
Super tari mashinutzele ce pot sa zic... :shock:
Are cineva mai multe detalii?
Chiar sunt pt. un film? :?

MMihai 28-01-05 23:48

s-a filmat prin aprilie 2004... si prin vara stiu .. sa vedem daca vor si ceva zapada ca inca nu este gata din cate stiu eu :roll:
poate cineva sa confirme?

tekno 29-01-05 00:45

mdeh.... parerea mea...n-am chef acmua sa enumar cahir toate motiviele da in general mi se par de cacat... :) maiales croamele shi eleroanele alea... golfu parca e draghutz cat de cat...

DnI 29-01-05 01:09

mda, la calibra cel putin o strica eleronul imens
bordul vad ca este vopsit verde, mie cel putin mi se pare tiganie, dar .... fiecare cu gusturile lui.

[cash]SexY 29-01-05 02:57

imi permiteti sa ma laud si eu putin ? .... nu conteaza eu tot ma laud :D ... filmarea asta sa facut in spatele blocului meu :P mai era un impreza care nu e in poze ...

calibra avea nos si putina muzica ...3000watts :) ..
golfu nu avea manere la usi, era pe amprenta, si o mica \"prostie\" de low rider\" :) ...
bmw avea si el nos .. si cam atat de laudat la el...
si la impreza nu stiu exact ce avea mai special pt ca nu mau lasat imputitii de gardieni sa ma uit mai bine la ea...

se zvonea ca scenele filmate vor fi in taxi 5 ... oricum a fost belea cat au fost aia ... se aruncau unii dupa bloc...altii se impushcau ... ce mai... PIESAAAA!!!!!!!!!!!! :D

Zep 29-01-05 04:29

3 Attachment(s)
Ca sa vedetzi si Subaru de care zicea [cash]SexY uitatzi niste poze ! :lol:
Mie asta mi se pare cel mai misto iar dupa el urmeaza Golf 5u!
Oricum toate sunt frumoase.... :lol: Gusturile nu se discuta!...Parerea mea :lol: :lol: :lol:

Hondarul 29-01-05 09:23

Super tare... Dar pacat ca nu se stie mai multe despre masini.

Toto - BOD 29-01-05 23:51

eleron cum are ala pe calibra gasesti si pe www.***************** numai ca nu e cu marginile verzi! in fine... jantele sunt marfaaaaaaaaaaaa!!! Misto si Golfu

Bytzu 30-01-05 19:36

vai de cozonacu nostru frateeee.....

ma uimeste din ce in ce mai mult pitestiul..

[cash]SexY 31-01-05 00:14

bytzu inseamna ca nu ai trecut de mult pe aici :) ... cand treci te asteptam.

aR99bMw 31-01-05 00:54

incredibil!!!! :shock:

GTi WRC 31-01-05 21:52

Pentru baietii care spun ca sunt de kk masinile am si eu o intrebare: Voi ce tuning deosebit aveti pe masina de noi nu am aflat? Sau macar ati modificat ceva pe ele? adica motor , exterior sau macar interior, aveti macar una din cele 3?

Ova 01-02-05 14:27

Mai baieti ,golful ala V nu e showcar-ul de la FoliaTec,nu de alta dar era prezent si la Essen Motor Show si titlul subiectului este Gateaway sau Getaway in Pitesti?

All times are GMT +2. The time now is 08:12.

- Copyright 2026 4Tuning