![]() |
Re: VAND VOLTMETRE AUTO
mai ai ?:(
|
Nu mai sunt imi pare rau...dar ajung saptamana viitoare cred...sper sa nu intarzie pachetele cu sarbatorile astea...o sa aduc si un nou model cu remote :D
|
astept :D
|
rezolvam stai linistit...momentan sa ne bucuram de sorici....:D
|
Salut,
Voltmetru panou ce dimensiuni are? Multumesc! |
Salut... dimensiunule le gasesti in anunt in descrierea produsului...
STOC VOLTMETRE DE PANOU - 0 or sa vina altele dupa sarbatori STOC VOLTMETRE DE PANOU - 9 BUCATI:D |
pana la urma ai pe stoc panou sau nu? Vad ca ai scris la ambele "panou" si m-a indus in eroare :). banuiesc ca cele 9 sunt panou.
|
am gresit...imi pare rau...
pe stoc mai sunt doar 7 bucati de bricheta si UNUL singur de panou!!!!:D |
salut. ai primit pe albastru "de panou"?? as dori 2 bucati. multumesc pt raspuns si sarbatori fericite..!!!
|
salut si la multi ani....inca nu am primit pe albastru...urmeaza in schimb zilele astea sa primesc tot pe rosu atat cu remote cat si fara ...
momentan pe stoc mai sunt doar cele cu soclu de bricheta |
sus...stoc nou..
10 bucati normale 10 bucati cu remote |
2 Attachment(s)
STOC:
6 BUCATI VOLTMETRU BRICHETA 8 BUCATI VOLTMETRU DE PANOU ROSII 7 BUCATI VOLTMETRU DE PANOU ROSII CU REMOTE In curand de panou albastre :D |
UPDATE PT ULTIMUL STOC
(sunt ultimele stocuri.numai aduc pentru ca nu imi permite timpul sa ma ocup de vanzarea lor.) VOLTMETRU SOCLU BRICHETA - 4 BUCATI VOLTMETRU PANOU ROSU - 5 BUCATI VOLTMETRU PANOU ROSU CU REMOTE - 6 BUCATI VOLTMETRU PANOU ALBASTRU - 8 BUCATI 30 LEI ORICE MODEL 7 LEI TRANSPORT CU POSTA 25 LEI TRANSPORT CU FAN CURIER Aveti poze cu ele mai sus!!! |
am ridicat astazi coletul ramburs prin posta. este totul ok. am comandat prin okazii, sunt baiatul cu mandatul de 10 lei ... totul ok, o sa acord calificativul aferent@@!
stima |
cumparati cu incredere... produse bune... detin unul de panou rosu si unul de bricheta de la Tibitzu si merg super...
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:16. |
- Copyright 2026 4Tuning