![]() |
Re: ma' new Audi tt
3 Attachment(s)
astea ar fi cam ultimele poze facute...
|
Quote:
Sa ai mare grija de ea ... si daca te apuci de exterior recomand kit-ul oettinger. |
bravo.frumoasa rau.si abt are un kit pentru tt de mori.chiar sunt ceva poze pe forum.acuma tu stii ce planuri ai pentru ea.ai de grija......pis.
|
super tareeeeeeeeeeee masina .!:twisted: :evil: :twisted: :peace:esti :the BOSs: :2gun::2gun: pe strada .! ai grija de ea :twisted: :evil: 8)
|
primul lucru pe care o sa il pun, asta pe la prima revizie o sa fie lsd pt ca arata grozav pe masina asta... isi fac toti banii
|
Frumoasa tare masinutza asta :X ;) sa o stapanesti sanatos si sunt sigur k o sa faci ceva frumos din ea ;)
|
1 Attachment(s)
rapid am incercat sa ii pun folii si rama cromata ===ca idee sa vezi
|
Arata frumos tare cu geamuri fumurii si cu rama cromata :X
|
dap e prea smecher .! :)
|
Frumoasa rau!N-ai ce sa reprosezi la ea!
|
Foarte tare masina...ai grija de ea;) tuningboy...poti sa`mi faci si mie un desen cu geamuri la masina mea?E la masina mea Hyundai Coupe...merci...
|
Audi Rulzz :) am si eu una in spatele blocului pt cei care vor sa o admire :P apropo Collin Mc kt te`a costat masina ? k sa stiu in catzi ani poate imi voi lua si eu una :( .. ms .
|
foarte frumoasa :) anunta`ma daca ai drum prin alba:)
|
Quote:
offopic ... Andre3y tu mi-ai furat pavelele din curte si le-ai pus la semnatura? :lol: Mi se parea mie putin ciudat ... si am compara cu poza originala :D |
:))))=)) cum sa iti fure ma pavelele ?:))=)) doamne ce oameni nebuni :))
P.S ... sa tii k seamana :)) (srry de offtopic) Oricum am mai zis si o mai zic ... foarte frumoasa masina :D .... ceva noutati la ea ? |
| All times are GMT +2. The time now is 04:23. |
- Copyright 2026 4Tuning