![]() |
Re: Gumpert Apollo Sport
simpatica...dar nu prea merita:-P
|
fuge bine masinuta !!!
|
shy ccx arre 800 cai shy prinde 400 viteza sigur e limitata
|
designul nu prea imi place dar performantele sunt de invidiat.
|
De cine este facuta masina?Vad ca la interior are niste elemente asemanatoare cu Alfa Romeo:consola centrala a bordului,aerisirile,butoanele par de Alfa.
|
vorbiti de viteze de zici ca 360km\h sunt un fleac,de parca viteza maxima s-ar calcula dupa cai!..oricum,cam naspa masina si tre sa fii prost sa dai 300 de mii pe un cart ca astaa!....de aerodinamica ati auzit?!,de frecarea cu aerul!?..astea se invata la fizicaa!
|
sal
frumoasa masina desi mi se pare cam patratoasa!nu inteleg de ce e asa de lung schimbatoru de viteze!imi place mult bordu
|
Quote:
|
Quote:
Si ii o masina pt cei care au bani prea multi nu pentru un muritor de foame !!! |
Nu-mi place....performantele o salveaza...ca designul:rolleyes2 ...e prea spartan...
|
bengoasa :D:D:D
|
Exteriorul mi se pare acceptabil...
La interior e cam ciudata ideea de a imbraca....totul... |
Funny,tocmai asta e,ca cine are prea multi bani in nici un caz nu o sa-si cumpere asa cevaa...cat despre astfel de prototipuri e plina lumea de ele,care se lauda cu performante inimaginabile pe hartie,dar in teste sunt un esec!pt. ca ei fac numai probe in tunelul aerodinamic,majoritatea vitezelor la aceste masini sunt viteze teoretice,nu sunt viteze reale!EX: SSC aero un alt supercar care se lauda cu viteze de 420 km\h(binenteles teoretic)ca in teste n-a reusit sa treaca de 350,plus ca i s-a mai stricat si motorul:))
|
nu se poate pune vorba k ar fi limitata...limitatzi sunt cei care afirma lucrul acesta...iar mashina asta e doar un alt fel de a cheltui intr-un mod ''intzelept'' 300 de mii...
|
Masina se adreseaza celor care vor ceva exclusiv ,cat despre forme nu vad ce e asa urat, performantele sunt de nota 10+
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:48. |
- Copyright 2026 4Tuning