Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   VERSUS AUTO (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto.html)
-   -   ORICE VS WRX-STI PE 1/4 MILA (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto/3453-vs-wrx-sti-1-4-mila.html)

SEBASTIAN 29-01-05 10:27

Re: LEGAL RACING

Quote:

Originally Posted by \"DZ1\"
Quote:

Originally Posted by \"SEBASTIAN\"
http://www.autostop.home.ro/auto/toyota.htm
Daca acum trei ani era la stadiul asta azi poate bate ...

Acum 3 ani uni mergeau cu Cielo si se bateau cu golfurile si kadeturile.......asta e viata...dar ar trebui sa faci un topic unde sa faci reclama la www.autostop.home.ro
Ca de nu te-ai repetat pana acum de mi sa aplecat........apropo care e problema pana la urma?........si inca ceva.....datele de acolo erau de acum 4 ani............
Am vazut Supra pana acum vs...Busa/Murcielago/Viper cu 800Cp si foarte multe altele ....insa cu Subaru slabut......si iarasi o dam in altele....
Am vorbit si cu Gratian/Florica/Andrei si m-am inteles cu toti dar cu tine se pare ca nu o vom face niciodata daca nu renunti la intelepciunea ta....lasa si pe alti sa gandeasca ca nu mai exista dictatura in Romania....totul e la liber...chiar si prostia......peste 90% din vizitatori invata din ce scriem noi pe aici ....iar momentan o dam in mahalagism..........inca o data pace.....e ultima oara cand o fac....

Acum 3 ani conduceam la curse un Cielo pt ca asa am vrut dar mai aveam si alte masini mult mai performante decat \"celebra\" ta Supra.
Inteleciunea mea suna asa confirma si voi da jos palaria pana atunci esti invitastul meu sa taci legat de curse nu ai nici o valoare.
Ma deranjeaza cand spui noi , te rog masaoara-ti pozitia.

SEBASTIAN 29-01-05 11:12

Quote:

Quote:

http://www.autostop.home.ro/auto/toyota.htm
Daca acum trei ani era la stadiul asta azi poate bate ...

Acum 3 ani uni mergeau cu Cielo si se bateau cu golfurile si kadeturile.......asta e viata...dar ar trebui sa faci un topic unde sa faci reclama la www.autostop.home.ro
Ca de nu te-ai repetat pana acum de mi sa aplecat........apropo care e problema pana la urma?........si inca ceva.....datele de acolo erau de acum 4 ani............
Am vazut Supra pana acum vs...Busa/Murcielago/Viper cu 800Cp si foarte multe altele ....insa cu Subaru slabut......si iarasi o dam in altele....
Am vorbit si cu Gratian/Florica/Andrei si m-am inteles cu toti dar cu tine se pare ca nu o vom face niciodata daca nu renunti la intelepciunea ta....lasa si pe alti sa gandeasca ca nu mai exista dictatura in Romania....totul e la liber...chiar si prostia......peste 90% din vizitatori invata din ce scriem noi pe aici ....iar momentan o dam in mahalagism..........inca o data pace.....e ultima oara cand o fac....

Fa bine si bate primele doua masini de pe link si mai vorbim, nu cred ca e o jignire sun pe masua masinii tale.
http://www.autostop.home.ro/auto/vw.htm

LEXUS 29-01-05 21:35

deci ca sa nu mai ziceti ceva ca AM LUAT EU DATELE GRESIT.>SAU AM PUS POZE GRESITE>..uitati-va pe modifiedcars.com
este si un seria 3 din cate-mi amintesc cu nos si vreo 700cp

akimoto 30-01-05 10:44

http://www.modifiedcars.com/cars/11293.htm

DZ1 30-01-05 11:17

[quote=\"SEBASTIAN\"][quote=\"DZ1\"]
Quote:

Acum 3 ani conduceam la curse un Cielo pt ca asa am vrut dar mai aveam si alte masini mult mai performante decat \"celebra\" ta Supra.
Inteleciunea mea suna asa confirma si voi da jos palaria pana atunci esti invitastul meu sa taci legat de curse nu ai nici o valoare.[/b]Ma deranjeaza cand spui noi , te rog masaoara-ti pozitia.

hehehe.....valoarea ta se rezuma numai la performante masinilor tale.....stiam ca nu ai personal nimic deosebit ....
Iar cu masinile performante pe care le ai tu mai bune decat Supra mea ma faci sa rad fara intrerupere....
Sti cum suna propozitia ta.???nu??? atunci iti spun eu....
E ca si cum ai fi baiatul lui Tiriac si ai garajul plin cu Ferrari /Lambo si alte masini de genul asta....
Coboara cu picioarele pe pamant si asta cat mai repede ca lumea te asculta dar nu iti da si dreptate.....
Ti-am mai spus eu am masini mai multe decat tine si daca vreau Subaru sau alte masini de duzina imi cumpar o caruta.....
Nu vreau sa ajungem de unde am plecat asa ca ramai in banca ta pana la vara si invata bine ce iti spune pechinezul ala din japonia si cauta sa mai bagi ceva mii de $ in masinuta ca sub 30.000$ in motor sar putea sa plangi rau de tot........
Astea sunt oricum vorbe pe forum care nu fac decat sa inchinga atmosfera.......mai bine beu o Cola rece si dupa aia mai vorbim....
Cand vei avea un Murcielago atunci poti sa vorbesti asa de sus....lumea ar mai intelege,insa cu o masina ca Subaru atunci rad si curcile...serios.....

akimoto 30-01-05 13:58

vreo 15 topicuri sunt intoxicate de disputa voastra milenara :x
ar fi minunat daca s-ar putea sa pastrati discutia la nivelul topicului unde-si are locul, aici se discuta de un anume WRX de pe www.modifiedcars.com

SEBASTIAN 30-01-05 16:28

[quote=\"DZ1\"][quote=\"SEBASTIAN\"]
Quote:

Quote:

Inteleciunea mea suna asa confirma si voi da jos palaria pana atunci esti invitastul meu sa taci legat de curse nu ai nici o valoare.[/b]Ma deranjeaza cand spui noi , te rog masaoara-ti pozitia.

hehehe.....valoarea ta se rezuma numai la performante masinilor tale.....stiam ca nu ai personal nimic deosebit ....
Iar cu masinile performante pe care le ai tu mai bune decat Supra mea ma faci sa rad fara intrerupere....
Sti cum suna propozitia ta.???nu??? atunci iti spun eu....
E ca si cum ai fi baiatul lui Tiriac si ai garajul plin cu Ferrari /Lambo si alte masini de genul asta....
Coboara cu picioarele pe pamant si asta cat mai repede ca lumea te asculta dar nu iti da si dreptate.....
Ti-am mai spus eu am masini mai multe decat tine si daca vreau Subaru sau alte masini de duzina imi cumpar o caruta.....
Nu vreau sa ajungem de unde am plecat asa ca ramai in banca ta pana la vara si invata bine ce iti spune pechinezul ala din japonia si cauta sa mai bagi ceva mii de $ in masinuta ca sub 30.000$ in motor sar putea sa plangi rau de tot........
Astea sunt oricum vorbe pe forum care nu fac decat sa inchinga atmosfera.......mai bine beu o Cola rece si dupa aia mai vorbim....
Cand vei avea un Murcielago atunci poti sa vorbesti asa de sus....lumea ar mai intelege,insa cu o masina ca Subaru atunci rad si curcile...serios.....

Concluzia mea este ca esti PROST.

aleks 04-02-05 13:46

http://www.modifiedcars.com/cars/2443.htm
intr-adevar am gasit masina: 732 de cp si 0-96,6 km - 3.5 secunde, 0,403 km (1/4 MILE) in 7.3 sec
transformarile sunt facute de mine ( 1 mila terestra = 1,6093 km )

LEXUS 05-02-05 15:51

pai tu ai gasit....ca probabil au gasit si ceilalti:))))dar oare este posibil? si aici ma refer la viteza maxima si sfertu e mi;la

quattro 12-02-05 15:27

Quote:

gogomania ta nu are margini sebastiane. Te stie un forum intreg si un bucuresti intreg cit de inginfat esti. Numai ce spui si ce faci tu e bine, restul sint curci plouate.
Incearca sa te abtii citeodata sa mai faci asemenea afirmatii aberante.

MMihai 12-02-05 15:44

Oameni buni, stati usor nu va luati asa la cearta chiar din orice ca nu are rost..
In orice caz eu am tot respectul pentru Sebastian si ce face el. quattro nu tot ce zboara se manaca, asa ca nu te grabi sa tragi concluzii despre Sebastian din ce vezi ca scriu unii sau altii aici pe forum

SEBASTIAN 12-02-05 22:49

Re:

Quote:

Originally Posted by \"quattro\"
Quote:

gogomania ta nu are margini sebastiane. Te stie un forum intreg si un bucuresti intreg cit de inginfat esti. Numai ce spui si ce faci tu e bine, restul sint curci plouate.
Incearca sa te abtii citeodata sa mai faci asemenea afirmatii aberante.

Te rog sa nu te amsteci unde nu e treaba ta, nu te-am jignit si nu am vrut sa spun nimic despre tine, daca cumva te-am lezat colateral te rog sa ma scuzi.
Asa e ok?
Vreau sa sti ca sunt deranjat de oameni care mint sau abereaza si din cauza asta mi-am permis sa spun ce ai subliniat tu.

tazmania 13-02-05 13:37

sebastian de modestie ai auzit?tziau murit cumva laudatorii?toate replicile tale de pe siteul asta sunt atat de transante de parca tu esti \"miezul\".mai lucreaza la partea cu modestia si la modul de exprimare....si te rog,din curiozitate spunemi si mie o masina care o ai tu in garaj la ora actuala care bate supra lui dz1?si sa nu-mi spui ca subaru ca ma duc si dau foc la reprezentantza.....sincer ne-ai innebunit de cap cu masina aia,si ai aberat atat de rau incat ai ajuns sa o compari ba chiar sa o ridici deasupra unor super masini ca mclaren sau ferari sau alte super masini.....si noi ne iubim masinile dar hai sa incercam sa coboram cu picioarele pe pamant ca deja am inceput sa o iau razna de la aberatziile pe care le tot scrii pe site despre subaru...ai cumva contract cu ei sa le faci reclama?si te rog nu ma ocoli cu raspunsul despre masina aia tare pe care o ai de bate supra...merci

LEXUS 13-02-05 15:16

BAH DA CE *** E AICI MA? LUPTA INTRE SEBASTIAN SI VOI D-AFARA CARE CREDETI CA AVETI O SUPRA SI GATA? DE UNDE STII TU CE POATE SUBARU LUI PANA NU TE DAI CU EL???? :evil: ACU VII SA-I IEI APARAREA DZ-ULUI?
CATARS4 A FOST CU BUN SIMT SI S-A RETRAS..AI APARUT SI ACUMA..
NU-I TIN PARTEA LU SEBASTIAN DA M-AM SATURAT PE ORICE TOPIC SA VAD DISCUTII DESCHISE DE VOI...
INTALNITI-VA FRATE...PUNETI 100MII DOLARI LA MIJLOC SI INVINGATORUL NU MAI APARE NICIODATA LA CURSE DK E ASA TARE SUPRA AIA?

WannaDie 13-02-05 15:46

pai exact cum ai zis tu Lexus ca nu stim cat e de tare subaru lui Sebastian ,dar nici tu nici Sebastian si nici noi nu stim cat e de tare Supra lu Dz,asa ca chiar e anapoda....si devine chiar enervanta disputa asta,dar adevarul e ca deja s-a aberat la greu...si daca domnul Sebastian e asa de sigur ca o sa castige in fata la Supra lui Dz de ce nu a acceptat provocarea si a inceput cu chestii de genu ca inainte sa faca cu el tre sa bata m3,m5 si alte masini....hai sa fim seriosi acuma ,domnul Sebastian nu este chiar Senna sau mai stiu eu cine incat daca vrei sa faci o cursa cu el sa trebuiasca sa ii ai un nr de curse castigate si asa mai departe....ma rog...e ultima data cand mai postez in \"disputa\" asta care deja mi se pare o prostie,dar sincer nu ma asteptam de la cineva cum e Sebastian sa o dea in asa aberatii si altele...deci cum au zis si altii \"sa se hotarasca intr-o cursa cine e cel mai bun\" ,dar pt a fi asa unii tre sa accepte provocarea...
cat despre ce s-a intamplat pe forum....
o simpla parere,scuze daca am jignit pe cineva cu afirmatiile mele,nu a fost cu intentie,si sa nu credeti ca am ceva cu Sebastian sau cu Dz,chiar dimpotriva,nu am nimik cu nici unu dintre ei....

All times are GMT +2. The time now is 23:49.

- Copyright 2026 4Tuning