![]() |
Re: E36 - sedan 2.o
vad ca e pustiu aici pe forum...am reusit sa fac sa mearga motorul asta al meu...i-am schimbat senzorul de turatie....(se pare ca ati avut dreptate,dar debia am gasit unul pe original la un pret accesibil),am achizitionat inca un calculator,am cumparat sonda lambda...bujii NKG...si tot are o intrerupere:|...nu stiu de ce...bujiile merg toate...adica daca scot fisele se simte(unele mai mult,altele mai putin....)
Acum pun banii la "ciorapi" sa imi cumpar un set de bujii denso sau nkg iridium...ce-mi recomandati? |
Quote:
Bafta ! |
Daca dupa ce schimbi toate piesele tot merge intrerupt baga 10 l de benzina si curat-o pe interior putin :D:twisted:
|
de la bobine este,daca dp schimbul de bujii inca mai ai intreruperi.cumpara niste bobine ok si vezi iar.
|
1 Attachment(s)
Intre timp...am schimbat placutele de frana pe fata...si am achizitionat o bara de m...
La masina se lucreaza... Am achizitionat inca un grup...si as vrea sa-l sudez...pentru sezonul cald...:)putina joaca...ce parere aveti? |
dak o folosesti zi de zi te sfatuiesc sa nu il sudezi k ai okazie k in mers sa iti cedeze si nu te vad bine...mai bn mai strangi niste banuti si iti iei blocant si stai fara grija,fc cum vrei
|
as face un grup doar asa de ocazii:) doar se schimba relativ usor:D
|
1 Attachment(s)
inca in lucru....
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:36. |
- Copyright 2026 4Tuning