![]() |
Re: Nova GT Pitesti!!!...
Quote:
|
Daca are cineva de vanzare jante din aliaj care se potrivesc la nova sa puna poze cu ele!... Sunt interesat sa cumpar jante pt ea :)...
|
2 Attachment(s)
de ce nu incerci sa cauti jante de Golf II GTI...ca ale lu SGM...sunt criminale..uite aici niste poze cu ele...nu e cu SGM ci cu o nova si cu WRX..da vezi tu jantele
Cand mai gasesc poze o sa iti pun..SGM cica sunt vro 200 de E setul:rolleyes2 acum io ns ce sa iti zic |
Quote:
|
https://forum.4tuning.ro/529-firme-jante-and-anvelope/14359-oferta-jante-oz.html
intra aici si ai jante de te doare capu...mie unu imi plac oz superturismo wrc |
3 Attachment(s)
......... :o
|
Pentru viitor un set de fuste la bari :).... In maxim 2 saptamani....
|
mmmmmm ce sa zic fuste....mai bine te gandesti la ceva mai frumos cum crezi tu
|
smekerie masina ta parerea mea e sa dai golaniile alea cu dacia 1,6 si husele,dak vrei sa le skimbi nu-ti lu din piele k la vara nu o sa t simti prea uscat :P succes in continuare
ps:kt te-au ajuns geamurile?? |
Am fost astazi la SON PLAST si nu am gasit nimic :(... Aveau exact ce au si cei din TARG :(... Of... Inca mai caut :(...
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Noile semnale pentru aripile fata (cu leduri):)....
|
1 Attachment(s)
Noul tips pentru toba :)... asemanator cu cel din poza numai ca este negru cu gri si putin mai mare :)... O sa revin cu poze!... Astept pareri :)...
|
7 Attachment(s)
Poze!... Astept pareri PLS :)...
|
Quote:
ps:incearca sa ii pastrezi esteticul cat mai curat,asa se poarta;) |
| All times are GMT +2. The time now is 09:43. |
- Copyright 2026 4Tuning