![]() |
Re: 21 APRILIE 2007- Curse de Viteza & Drift, CLUJ - NAPOCA.
sper sa fie ceva mai organizat decat datile trecute cand pana si gagica care era acolo la masuta nu a vurt sa ma inscrie.... iar dupa ce am plecat eu a mai inscris vreo 4 masini... se temea sa nu-i iau tate cupele probabil :?: ...
SEAT RULZZZZ :D de data asta o sa fiu ca pensionarii... la ora 6 astept la intrare :twisted: |
seat ?! :-? ce masina ai tu ? si cati cp ?
|
acum am un pug 106 de 40cp :lol: ....aveam un leon 1.6 16valve iar tipa zicea "s-au terminat inscrierile" si dupa mine a mai inscris masini :?:
|
Quote:
|
hahahaha... hai sa nu fim off si sa speram la un pas spre bine in ceea ce priveste legalele.... traiasca ursu pacalit de vulpe :twisted: :twisted: :twisted: (apropo, la mine in talon apare un FOX, ce o fi ce o fi) :?:
|
da cine o sa faca drift acolo dom'le? concurentii?:lol:
|
eu... din centru pana la aeroport tot intr-un drifting voi fi :twisted: :twisted: :twisted:
apropo, cine organizeaza "seria" asta ? :D K.O. RACING ? |
Quote:
|
[QUOTE=Toxic69;794718]eu... din centru pana la aeroport tot intr-un drifting voi fi :twisted: :twisted: :twisted:
io o sa drif-uiesc mai tare ca tine ca vin din zorilor...cu viteza mare :twisted: :twisted: |
Quote:
Da tot K.O. Racing organizeaza liniutele! |
ii loc si pt o dacie
motor 1.3 carburator chip tuning filtru sport |
Quote:
Quote:
Quote:
|
...o singura intrebare...drift?...unde...cine?...cu ce masina?...aaaaa....am inteles....pai asa scot si eu supra aia portocalie si mai am un 350z "tunat"...amu le downloadez de pe net...hai k sunt curios....ce drift se va face?....ce masini?....unde?....
|
faza asta cu drift-ul e ca si faza cu motocicleta vs avionul..
dar can colo avonul era vai si amar de capul lui.. parerea mea ca e ptr ca sa atraga cat mai multa lume.. si " drifturi " o sa fie cum o fost la oradea 3 ursi.. care se invart pe acolo.. in cel mai bun caz.. |
cand a fost wsr in Oradea,prin vara,o fost careva sa vada adevaratii drifteri din Ungaria,au fost cu 2 ursulete,aia stiau tata.....
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:24. |
- Copyright 2026 4Tuning