![]() |
Quote:
aaa am uitat in postul anterior ... cum ai izolat tu trapa??? ca eu aveam cu Dacia mea M5 241m/h si .... mi-a sarit geamul la ea. Ai folosit poxipol? Astept un raspuns!! |
Re: dj66mis
:lol: :lol: :oops: :))))))cum frate motor de m3 pe dacie ,,....cred ca il ai pana la schimbator bagat in masina ....:))))):lol: :lol: cred ca la 240 sau cat ai zis tu ,,,,la ce garda are dacia ta isi lua zboru....faRA suparare ...:lol: :lol: :oops:
|
Era un banc..
Un arab se duce la un vanzator de dacie din 1998.. se uita la masina... la pret... si intreaba: Arabul: Abs are? Vanzatorul: Are!! Arabul: Esp are?? Vanzatorul: Are!! (A: cat prinde?? V: 240!!) Arabul.... hai domne.. faci misto de mine?? Vanzatorul.. pai fac.. ca dumneata ai inceput.. Pune fratzica poze cu motorul macar.. daca esti asa tare.. m3.... probabil ai pus sigla m3 lipita cu superglue...pe motorul original.. PS.. antivirusul meu cica pe aceasta pagina sunt 15 virusi:D.. si cred ca toti de la poze.... asa ca... fa-ti rost de un antivirus:D Acu.. pe bune.. mai ai timp sa zici ca ai gresit.. si ca era 140.. cu vantul din spate.. e pozibil... |
Quote:
|
Poate-i trece prin cap sa o editeze.. ca fac pe mine de ras.. din 2 poze.. sa faca 1..... motorul de bmw.. sub capota de dacie....
Melodia asta e pt tine facuta.. special pt deastia ca tine :lol: doar ca tu ai volan de audi... nu bmw....:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: |
1 Attachment(s)
Pare rau.. da nu a mers din prima sa pun melodia.. asa ca o pun iar..
Si un sfat.. nu te da cu asta... ca te face.... are un motor w8, 5 cilindri, 4 priste si un tetraedru sport8) si parca si arata mai bine pe afara ca a ta..... |
Atatea discutzii pentru un cocalar idiot si manelist .....ba baietzi va cred oameni seriosi ma sa mor eu .....are si tata o dacie din `74 o sa incerc sa-i fac niste poze sa vedem ce zace lumea .....cata lume idioata ....cateodata regret ca traiesc in orasul asta mizerabil numit Craiova ....vai mama noastra daca am inceput sa postam in urma unui "cazan" cu multe "stickere" si volan de audi :chainsaw: :chainsaw:
|
amu nu pune poze cu motoru ca ii stricat aparatu =)))))
|
ma parerea mea e ca daca nu vine cu poze in urmatoarele zile ar trebui inchis acest thread.
parerea mea, bafta. |
Daca dai tu cu dacia ta 240km/h, realizezi ca ramai cu volanu` in mana nu?:-), si mai vezi cum zboara capota si etc. Si totusi parerea mea e ca nici m3-u nu prinde 240:-)), hai sa fim seriosi... Si nu incape asemenea motor pe o mioritica dacie;-), bafta:-))
Nu il inchidetzi mah.... E frumos.. cn stie.... poate prima dacie din Romania cu motor d M3;-) |
Quote:
|
Quote:
dacia poate sa prinda 220+ , s-a intamplat asa ceva cu dacia..... asta k fapt divers,nu ca ar fi posibil vre-o data ca tipu asta sa aiba motor de bmw pe dacie,nu zic de M.nici macar alt motor n-are.o janghina cu benzi 'cromate' pe ea ,si banda adeziva neagra pentru contrast....o legenda,un bolid......de unde apar oameni de genu asta?! |
motor de m3 nici nu sti cum arata si tu zici ca il ai pus pe dacia ta unde l ai pitulat ma nu ai modificat nimic la capota , sau sa fie oare pus pe bancheta din spate si masina o fi 4x4=16 dar cea mai buna varianta e aia stema m3 lipita pe motoru de dacie !!:lol:
|
sa dat la fund :D , un nou ULY :lol:
|
eu zic ca are o putere de cel putin 3 hamsteri/ piston ...
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:25. |
- Copyright 2026 4Tuning