Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   dj66mis (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/34433-dj66mis.html)

B 10 HZX 02-03-07 23:54

Quote:

Originally Posted by regele_vitezei (Post 778341)
pe din afara pare jaf dar viteza pe care o prinde este de 240 de km pe h motorul si cutia nu mai sunt ale ei are abs si esp va zic 3 nu imi sta in fata aia de gaz e de pe masina de unde am luat parbrizul si miaq fost lene sa o scot

Super masina ... cum par jaf pe din afara? este SUPER!! Prinde 240 m/h? SUPER! .... Are si abs????? si esp???? tot de la M3 nu? Da sigur .. am si eu o dacie si am pus de M5... stiu sigur ca se potrivesc... dar la mine se numeste DSC, esp-ul tau :) .... da auzi, mai bine pui si parbrizul de la m3 ala ... ca sa nu mai scoti abtipildul ala.:!:

aaa am uitat in postul anterior ... cum ai izolat tu trapa??? ca eu aveam cu Dacia mea M5 241m/h si .... mi-a sarit geamul la ea. Ai folosit poxipol?
Astept un raspuns!!

MARI_NSL 03-03-07 00:04

Re: dj66mis

:lol: :lol: :oops: :))))))cum frate motor de m3 pe dacie ,,....cred ca il ai pana la schimbator bagat in masina ....:))))):lol: :lol: cred ca la 240 sau cat ai zis tu ,,,,la ce garda are dacia ta isi lua zboru....faRA suparare ...:lol: :lol: :oops:

(!8Y_M 03-03-07 00:20

Era un banc..
Un arab se duce la un vanzator de dacie din 1998.. se uita la masina... la pret... si intreaba:
Arabul: Abs are?
Vanzatorul: Are!!
Arabul: Esp are??
Vanzatorul: Are!!
(A: cat prinde??
V: 240!!)
Arabul.... hai domne.. faci misto de mine??
Vanzatorul.. pai fac.. ca dumneata ai inceput..

Pune fratzica poze cu motorul macar.. daca esti asa tare.. m3.... probabil ai pus sigla m3 lipita cu superglue...pe motorul original..

PS.. antivirusul meu cica pe aceasta pagina sunt 15 virusi:D.. si cred ca toti de la poze.... asa ca... fa-ti rost de un antivirus:D

Acu.. pe bune.. mai ai timp sa zici ca ai gresit.. si ca era 140.. cu vantul din spate.. e pozibil...

vlad_VSV 03-03-07 00:24

Quote:

Originally Posted by (!8Y_M (Post 778431)

Pune fratzica poze cu motorul macar.. daca esti asa tare.. m3.... probabil ai pus sigla m3 lipita cu superglue...pe motorul original..

ce sa puna ca nare ce.....acuma sa gandeste ce sa mai abureasca...:twisted: .....

(!8Y_M 03-03-07 00:31

Poate-i trece prin cap sa o editeze.. ca fac pe mine de ras.. din 2 poze.. sa faca 1..... motorul de bmw.. sub capota de dacie....

Melodia asta e pt tine facuta.. special pt deastia ca tine :lol: doar ca tu ai volan de audi... nu bmw....:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

(!8Y_M 03-03-07 00:39

1 Attachment(s)
Pare rau.. da nu a mers din prima sa pun melodia.. asa ca o pun iar..
Si un sfat.. nu te da cu asta... ca te face.... are un motor w8, 5 cilindri, 4 priste si un tetraedru sport8) si parca si arata mai bine pe afara ca a ta.....

LASERLOCK 03-03-07 00:40

Atatea discutzii pentru un cocalar idiot si manelist .....ba baietzi va cred oameni seriosi ma sa mor eu .....are si tata o dacie din `74 o sa incerc sa-i fac niste poze sa vedem ce zace lumea .....cata lume idioata ....cateodata regret ca traiesc in orasul asta mizerabil numit Craiova ....vai mama noastra daca am inceput sa postam in urma unui "cazan" cu multe "stickere" si volan de audi :chainsaw: :chainsaw:

vlad_VSV 03-03-07 07:52

amu nu pune poze cu motoru ca ii stricat aparatu =)))))

24mig 03-03-07 08:35

ma parerea mea e ca daca nu vine cu poze in urmatoarele zile ar trebui inchis acest thread.
parerea mea, bafta.

diablo_46 03-03-07 09:39

Daca dai tu cu dacia ta 240km/h, realizezi ca ramai cu volanu` in mana nu?:-), si mai vezi cum zboara capota si etc. Si totusi parerea mea e ca nici m3-u nu prinde 240:-)), hai sa fim seriosi... Si nu incape asemenea motor pe o mioritica dacie;-), bafta:-))

Nu il inchidetzi mah.... E frumos.. cn stie.... poate prima dacie din Romania cu motor d M3;-)

(!8Y_M 03-03-07 09:44

Quote:

Originally Posted by diablo_46 (Post 778664)
Daca dai tu cu dacia ta 240km/h, realizezi ca ramai cu volanu` in mana nu?:-), si mai vezi cum zboara capota si etc. Si totusi parerea mea e ca nici m3-u nu prinde 240:-)), hai sa fim seriosi... Si nu incape asemenea motor pe o mioritica dacie;-), bafta:-))

Erau in desene cand era mai mic niste faze deastea.. unu alearga cu masina.. si o alearga.. pana incepe sa se dezmembreze... si se dezmenbreaza... si intr-un final ramane doar cu volanul in mana si in pozitia care era pe scaun... doar ca acuma pluteste... asa mi-l imaginez si pe tipul asta:lol:

Skillzu 03-03-07 10:17

Quote:

Originally Posted by diablo_46 (Post 778664)

o matza cu 2.5 24v duce 250.daca stii ce e m3 fata de 2.5 o sa-ti dai seama k prinde aia 240 pe care nu ii crezi tu.
dacia poate sa prinda 220+ , s-a intamplat asa ceva cu dacia.....

asta k fapt divers,nu ca ar fi posibil vre-o data ca tipu asta sa aiba motor de bmw pe dacie,nu zic de M.nici macar alt motor n-are.o janghina cu benzi 'cromate' pe ea ,si banda adeziva neagra pentru contrast....o legenda,un bolid......de unde apar oameni de genu asta?!

Teroarea 03-03-07 12:07

motor de m3 nici nu sti cum arata si tu zici ca il ai pus pe dacia ta unde l ai pitulat ma nu ai modificat nimic la capota , sau sa fie oare pus pe bancheta din spate si masina o fi 4x4=16 dar cea mai buna varianta e aia stema m3 lipita pe motoru de dacie !!:lol:

Vladz 03-03-07 15:01

sa dat la fund :D , un nou ULY :lol:

alexblondul 03-03-07 15:05

eu zic ca are o putere de cel putin 3 hamsteri/ piston ...

All times are GMT +2. The time now is 07:25.

- Copyright 2026 4Tuning