![]() |
Re: Facem o intalnire 4TuningRO ??
Si anul trecut a fost 4tuning day si nu am cunoscut foarte multi baieti pe acolo... :(
|
mah da undeva mai departe de mine decat la METRO nu gaseati :))) ca fac 5 min cat sa fumez o tigare
|
Quote:
|
idee buna...aducem o masina participanta la SQ/SPL si ve muzica...si stam acolo la vorbe pana la 10 :lol: cat de frig poate sa fie in aprilie ? :lol:
|
Quote:
|
am/pm fiecare cum vrea :D
|
super tare ideea ....anu trecut am cunoscut cativa doar prin intermediul lui aleks caruia ii multumesc :) o sa fim cam multi dar sa speram ca iese frumos ....
|
Quote:
o sa fie frumos daca ne strangem mai multi ..... adica TOTI :D |
ne adunam fara doar si poate...ideea e sa ne simtim bine si sa sarbatorim cum trebuie zilele astea :))
|
Quote:
|
idea sa ramanem la metro in parcare e f buna... dar v-ati intrebat daca o sa putem sa ramanem acolo peste noapte ? daca o sa avem voie....
in parcare avem loc sa facem tot ce vrem .... aproape tot ce vrem.... :mrhappy: |
E buna ideea cu o noapte alba, da'... pls, daca o sa fie asa, hai sa facem ceva pe 30 noaptea, ca eu nu stiu daca pot veni de pe 29 :(
|
mici bere... gratare.. :D alcooool :D .....corupem animatoarele sa ramana si ele :D
ps ;.... depinde si de vreme |
Quote:
|
pai in nici un caz daca e sa facem ceva nu facem in prima noapte ;) ori vineri 30, ori sambata 31 :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:37. |
- Copyright 2026 4Tuning