![]() |
super previzibil! :evil:
|
Sper ca de data asta sa nu mai fiti asa de rezervati in a cere ajutorul, unii dintre noi va vor ajuta cu toata placerea chiar si la inlaturarea urmelor.
Aveti sprijin trebuie doar sa-l cereti. O veste foarte buna, BRAVO. |
E o veste buna fara indoiala. Dar daca se va trece iar la ambitii , restrictii si etc .... nu mai comentez .
|
-DA RAMAN RESTRICTIILE PE CARE LE STITI VOI ASTIA DE LA MR!!!!!!!
-Munca si banii nostri sunt in slujba oamenilor adevarti!!! -NSL va substine in continuare eforturile Legal Racing !!! -Suntem o echipa si cat de mult ar vrea unii noi nu ne tradam!!!!!pierdem si castigam unul langa celalt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
:lol:
|
Re:
O decizie super inteleapta. Felicitari. Asteptam cu nerabdare sa se inderepte vremea, sa se indrepte vremurile si sa avem unul sau mai multe locuri unde sa se organizeze curse de indemanare si de viteza.
Cred ca vorbesc in numele multor utilizatori de pe forum cand zic ca puteti conta pe ajutorul nostru. Trebuie doar sa cereti sprijunul si sunt convins ca vor veni multe 'ajutoare'. Bafta multa !!! |
Felicitari din partea mea si cred ca ati luat cea mai buna decizie ..... cum spunea si luca ... nu ezitati sa cereti ajutorul .... veti fi surprinsi cati vor vrea sa o mana de ajutor ....
|
LEGAL RACING
In curand pe ecrane! |
Re: LEGAL RACING
Quote:
|
Re: LEGAL RACING
Quote:
|
Vrei sa zici ca va exista o emisiune?? Sau cursele vor fi transmise integral??
OTV?? |
Nu sunt un exaltat de felul meu, dar asta mi se pare cea mai buna veste pe anul asta. Asteptam ceva detalii ;), poate putem ajuta si noi cu cate ceva
|
la Timisoara va mai fi ceva anu asta???mi-a placut ce o fost pana acuma....e beton aeroportu ala
|
Re:
Quote:
Caransebes ar fi o locatie rea? |
hmmm...pai daca pe aeroportul din Timisoara nu se pot organiza cursele pe timpu zilei.. e bine si Caransebes....destul de departe da io vin :)...nu stiu daca va fi acelasi public si la fel de multi participanti ca la Timisoara...
oricum e mult mai bine ziua decat noaptea...parerea mea...... |
| All times are GMT +2. The time now is 14:47. |
- Copyright 2026 4Tuning