![]() |
pai alx ai spus sa ne dam cu parerea daca asta ii parerea mea ca nu isi avea rostu asta e... nu ai ce face daca nu imi place nu imi place! per total, de la distanta masina imi place mai mult ca a lui dadi dar are multe greseli! deci votez cu dadi!
|
am inteles de la alx ca ramane bora :) deci haideti sa asteptam cateva zile sa vedem ce iese. sper ca amndoi va veti da silinta ca sa nu se mai interpreteze ca atzi facut la repezeala)
|
dadi nu ajungem nicaieri cu comentariile astea in contradictoriu, te rog frumos sa te abtii de la orice comentariu la adresa mea, eu unul deja nu iti mao comentez posturile!
Da, ramane Bora, dar eu ma apuc de lucru abia de luni, pana atunci sunt super prins... Daca incepem de luni sa zicem timp de lucru 48 de ore... pe miercuri seara eu postez... Pe curand! |
OK! Atunci ma apuc si eu tot luni. Ca sa am treaba o sa fac datoriile :lol: de pe forum! Ultima si gata :lol: Sa sti ca daca erai asa de tare pe cat te crezi faceai la 1024!
Bun si 800/600 :P Succes!!!!!! Si te rog sa nu mai faci tuning pe ansamblu ci pe detaliu :wink: |
BoraProject started :)
Maine seara pe la 9 postez! Dadi poti sa fi si u gata pana atunci? ar fi fain sa postam amandoi cam in acelasi timp! Ramane pe maine seara la 9? C ya |
hai ba alex ce... so umflat orezu in tine? ii clar ca dadi iti da lectii si ii clar ca primele doua poze is degeaba si ii clar ca asai cel mai curect cum faceti acu... o poza de la 0... cine sa isi dea cu parerea ma ? ca 9 din 10 care vin pe aicea nu stiu cu ce se mananca photoshop.... sau ei \"tuneaza\" masini si nici nu stiu ce versiune de photoshop au.... ei lasa-ma si get ready sa iei bataie de la dadi :lol: astept rezultatele muncii.
|
Abea astept. Sunt nebun!!! Daca nu merg la scoala sau ceva am zis ca azi e martzi :lol: Ca sa termin nici cu femeia nu m-am intalnit din cauza voastra, injuraturi ce mi-am luat :lol: Dar e gata :twisted: La 9 fix ( am ceas prin satelit ) o pun pe forum. BTW Rudolf nu stiu cate masini ai tu preparate din unghiul ala dar sa sti ca mi-a venit acru cautand ceva modificat din unghiul ala!!!!
|
3 Attachment(s)
BoraProject Ended!
Background story: Se stie ca Bora este urmasul modelului Vento. Ba mai mult, Bora este comercializata in State sub denumirea de Jetta, aceiasi denumire sub care a fost comercializat si modelul Vento. Asadar, m-am gandit sa ofer si eu un urmas celebrului 1995 Fast&Furious VW Jetta. Fiind vorba de versiunea break (Variant) m-am gandit sa ofer o linie mai dinamica caroseriei adoptand conceptul usilor de la Mazda RX8. Modifications: - usi spate RX8 Style (caroseria a fost redesenata) - Suspensie sport (masina a fost coborata, fundalul refacut) - whitepaint+vynil+decals - ornamente + emblema + clante eliminate - spoiler fata, spate, praguri preluate si usor modificate - faruri \"imprumutate\" de la ffocus, toate drepturile rezervate lui ffocus :) (merci ffocus :wink: ) + badboy hood + masca fata modificata - jante Konig, identice cu cele de pe Jetta din film, frane brembo - interior Sparco & Alpine The Result: Fast&Furious New Jetta Sportsback Concept :) Sorry daca v-am plictisit cu toate detaliile astea, iata pozele :D |
1 Attachment(s)
Gata!
|
sry :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: da ma lasa rece...
explica-mi si mie... scaune sparco in SPATE ? sau masina e facut ptr Michael Jordan ? sa-i incapa picioarele + sa ajunga pana la pedale... ai deschis usa spate.. si ai pus scaune sparco... in fine.. tu stii mai bine , masinutza e frumoasa foc ... insa... WTF ? msg ptr ALXutz... |
1 Attachment(s)
Si un gif sa vedetzi cum coboara masinile mele. Prin geam se vede cel mai bine :wink:
|
Santos, scaunele Sparco nu sunt cele din fata, sunt puse in locul banchetei spate! M-am inspirat dintr-un demo car Alpine parca, de acum vreo 5-6 ani de la SIAB, un van in care in spate erau puse doua scaune din astea imense, suport lateral and stuff... si inconjurate de un perete de boxe, stanga dreapta spate! Din pacate nu am avut loc in Bora sa simulez si pereele de boxe... am incercat dar iesea aiurea! Ata ete! Oricum, a 2a poza cu usile deshise are nijte erori vizibile, datorate lipsei de materiale! Am postat-o totusi sa va dati seama de ce arata caroseria asa, sa nu imi sariti in cap ca e usa spate asa mica!
|
Parerea mea e ca mashina lui xxdadixx este mult mai frumos facuta (cel putin rotiile shi paint jobul) No offence ALXutz dar ..... asta e. :boogy: dadi rulez in adobe.
|
ALXutz nu te supara pe mine dar mai ai mult de mancat adobe photoshop pana sa faci o masina cu care sa ma concurezi. Nu pe gustul meu dar erau mari sanse daca o puneai pe magicmanu sa itzi fie respinsa.Vreau sa-ti enumar greselile banale.
Zici ca ai refacut fundalul dar prin geamuri ce zici nu se vede afara???? Aripile iar le-ai ciopartzit, usa aia la calitate este mult inferioara, scaunele zici ca sunt rupte iat faza cea mai tare sunt neoanele tale negre :lol: Tu nu ai sti ca umbra nu are ce cauta in aer.IAr cand se deschid usile se schimba si oglinzile :)), Am si o intrebare: Unde au disparut felinarele alea cand ai coborat masina de pe faleza Iat per total culoare si calitate slabutz :) MULTUMESC! |
Si vorbind de calitate: Masina mea are enspe mii de culori, se vede clar imaginea si are doar 136K
Masina ta... are ff putine culori, neclara si are 331K :!: |
| All times are GMT +2. The time now is 02:47. |
- Copyright 2026 4Tuning