Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Chevrolet tuning (https://forum.4tuning.ro/148-chevrolet-tuning.html)
-   -   Chevrolet Aveo (https://forum.4tuning.ro/148-chevrolet-tuning/34302-chevrolet-aveo.html)

DJ89BLD 08-03-08 14:00

Re: Chevrolet Aveo

foarte tare razva ;)

SV25MBN 31-03-08 01:20

Pana la urma nu ne dai si noua niste detalii cum ai pus luminile alea albastre? Ca s-ar cam potrivi cu "sports blue" a mea :D

bebebebe45 26-05-08 15:50

sal baieti stiti sunt cumva spoilere de tuning pt aveo sedan?

Robby der Berliner 26-05-08 21:13

super tare iluminarea in bord...

bebebebe45 30-05-08 13:40

stie careva cat costa kit asta?http://www.chevrolet.ro/aveo-4usi/av...-96806220.html

carare 30-05-08 19:53

misto kitu......vazusem pe forum ca e 1200E....da nu sunt sigur....

vreau sa stiu daca vreau sa mi montez un subwoofer in porbagaj se duce garantia??

robert_11 02-06-08 09:57

Probabil la baterie.

SV25MBN 02-06-08 12:12

Da, inteligent postul tau, robert_11 :)

carare, daca faci modificari la linia audio a masinii pierzi garantia doar pe sistemul audio, nu pe intregul sistem electric al masinii. Dar ca sa fii mai sigur si sa nu risti altceva, unii dealeri impunandu-si regulile lor, mai bine mergi pana la ei sau le dai un telefon si ii intrebi direct ce garantie pierzi odata cu instalarea unui subwoofer.

robert_11 02-06-08 19:09

Amice... daca legi statia si sobwooferul direct la baterie, iti garantez eu ca pierzi garantia la baterie, nu la instalatie electrica. ;) Stiu ce vorbesc.

SV25MBN 03-06-08 11:08

In primul rand nu mi te adresa cu "amice" ca nu ne cunoastem si nici nu iti permit sa imi vorbesti pe tonul asta. In al doilea rand, daca ai citi iar si apoi iar postul meu poate cu greu ai putea sa descifrezi ca eu nu am zis ca pierzi garantia la instalatia electrica, ci altceva. In al treilea rand, te invit sa te interesezi la un dealer autorizat Chevrolet, asa cum am facut eu in momentul in care am vrut sa imi instalez un subwoofer in masina pe care O DETIN ( deci nu vorbesc asa sa ma aflu in treaba , ca altii ). In momentul in care ai adus o modificare sistemului audio, alterandu-i modul in care functiona initial, se pierde instalatia la linia audio. Daca era vorba doar sa se piarda garantia "la baterie" :lol: faceam modificarile, pt ca bateria nu ma afecteaza intr-o asa mare masura. S-a stricat, o schimb. Insa prefer sa mai pastrez momentan garantia pt linia audio a masinii. Daca vrei sa te mai lamuresc cu alte chestii, venite din partea cuiva care stie ce vorbeste si nu doar sa faca posturi in van ca tine, contacteaza-ma prin PM ca sa nu facem offtopic aici.

robert_11 03-06-08 14:35

Mda. Sa-ti mai explic odata. Mi-am pus statie + sobwoofer pe Aveo sedan, si am pierdut doar garantia la baterie. La sistemul audio n-am piedut nimic. Nu stiu daca te-ai interesat dar pe Aveo sedan player-ul nu are mufele corespunzatoare pentru ati monta statie + woofer. Ca sa poti pune asa ceva iti trebuie un adaptor de nivel high-low Dietz, astfel incat n-are cum sa pericliteze sistemul audio. Capisci?

SV25MBN 03-06-08 17:16

Prietene, chiar nu te poti abtine sa imi vorbesti pe un ton superior si ma iei cu capisci si alte prostii din astea. Nu stiu ce player ai tu, dar Aveo sedan are iesirile corespunzatoare, si nu iti trebuie alt adaptor. Stiu sigur pt ca asa e la playerul meu si la alte 2 ale unor prieteni. Depinde si de versiunea ta. Am o intrebare pt tine : nu te poti abtine sa continui discutia asta in contradictoriu si vrei neaparat sa te certi cu mine? Ce incerci sa demonstrezi ?

robert_11 03-06-08 18:22

Cum ai vrea sa-ti spun daca ai ca user un nr de inmatriculare? Ai vorbit cu cineva specializat in Hi-Fi pentru masini? Eu iti spun ca am vorbit cu oameni priceputi care cunosc fenomenul si mi-au spus clar ca: "player-ul vostru nu are iesire auxiliara de subwoofer". Ca se pot face artificii ca sa pui statie + sobwoofer, da. Dar player-ul nu are asemenea iesire. Daca intrii pe gmclub ai sa vezi ca exista si poze cu player-ul demontat care arata cu nu sunt mufe.

PS:
1.Nu exista variante diferite de player. Toate sunt exact si identic la fel. Intreaba-ti prietenii cum si-au montat statia si vezi ce raspuns iti dau ei.
2.N-am cum sa ma cert cu tine ca n-am de ce si nici subiect comun de discutie.

grigoras sorin 06-06-08 16:47

4 Attachment(s)
Va salut. Pot sa va arat cum mi-am pus la Aveo ornamente nichelete la gurile de ventilatie . Daca va plac si doriti am pentru toata lumea la doar 36 lei setul. Alte lamuriri la 0727766259 sau pe email .

SV25MBN 06-06-08 16:59

Arata destul de bine asa..

All times are GMT +2. The time now is 08:12.

- Copyright 2026 4Tuning