Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E36 - `le meu !!! (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/342875-e36-meu.html)

Devu 03-11-12 09:30

Re: E36`le meu !!!

Quote:

Originally Posted by Andu.JHN (Post 5233081)
...cel putzin pentru mine nu conteaza pe ce este inmatriculata si sa inmatriculezi la noi un 2.5 + taxele aberante de la noi nu este rentabil.....

ma bucur ca va place...
aaa si app aseara au "imprumutat" baitzii o oglinda de la mine....nu de alta dar s`au gandit ca 2 sunt prea multe.....:D ... romania ce sa faci....

Tipic...

P.S: Nu conteaza unde este inmatriculata. Am spus asta pentru ca majoritatea masinilor pe BG sunt cazaturi.

Sparkle_81 03-11-12 15:38

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Andu.JHN (Post 5233081)
...
aaa si app aseara au "imprumutat" baitzii o oglinda de la mine....nu de alta dar s`au gandit ca 2 sunt prea multe.....

Poti incerca strategia din poza atasata; poate , poate . :-P:-P

Andu.JHN 05-11-12 17:42

:D ha ha ha...e super tare dar nu stiu de ce am eu impresia ca dak am sa pun asta in geam o sa mi`o fure si pe cealalta spargandu`se de ras.....:D:D:D

app pt cei din bucuresti ..prin ROA am ramas fara oglinda ...adik pt cei ce frecventeaza zona avetzi grija cu patzitzi k mine :))

a si ca sa fie tot in ton cu topicul....
sa mai spun ca vara asta s`au schimbat pe parte de mecanica urmatoarele....

bielete bara stabilizatoare, bucsi bara stabilizatoare,bucsi bascula,flanse amortizor,garnitura baie ulei,garnitura mare de la capacul de tacheti,cele 2 garnituri a cate 3 inele din jurul bujiilor,ulei , filtru ulei, filtru aer,filtru polen,bujii,antigel,freon,amortizoare spate,bucsi brate spate....

avem si o poza cu muntele de piese dar n`o mai gasesc cred ca a fost prin vechiul telefon..:rolleyes2:rolleyes2:rolleyes2

cristy_4speed 05-11-12 21:32

Quote:

Originally Posted by Andu.JHN (Post 5236002)
:D ha ha ha...e super tare dar nu stiu de ce am eu impresia ca dak am sa pun asta in geam o sa mi`o fure si pe cealalta spargandu`se de ras.....:D:D:D

app pt cei din bucuresti ..prin ROA am ramas fara oglinda ...adik pt cei ce frecventeaza zona avetzi grija cu patzitzi k mine :))

a si ca sa fie tot in ton cu topicul....
sa mai spun ca vara asta s`au schimbat pe parte de mecanica urmatoarele....

bielete bara stabilizatoare, bucsi bara stabilizatoare,bucsi bascula,flanse amortizor,garnitura baie ulei,garnitura mare de la capacul de tacheti,cele 2 garnituri a cate 3 inele din jurul bujiilor,ulei , filtru ulei, filtru aer,filtru polen,bujii,antigel,freon,amortizoare spate,bucsi brate spate....

avem si o poza cu muntele de piese dar n`o mai gasesc cred ca a fost prin vechiul telefon..:rolleyes2:rolleyes2:rolleyes2

salut nu esti singurul....crede-ma .....mie mi-au furat proiectoarele ce e drept nu la roua....cat despre roua......am un vecin caruia de la roua i-au furat pragurile de M si la cateva zile bara fata de m i-a luato din fata blocului,.....deci......poti fii fericit ca ai scapat doar cu o, oglinda....si app ptr colegu tare rau de tot anuntul ala !!!!!! mai sunt si oameni credinciosi !!!!!:P
p.s foarte frumoasa masina !
o seara buna

Andu.JHN 05-11-12 21:51

as putea spune si eu k ma bucur ca am scapat doar cu o oglinda lipsa.....dar tzara asta e jalnica.....

conty one 05-11-12 22:21

Ai mare grija cu banditii astia :) de te-au furat ca arata prea bine masinuta..bafta

Andu.JHN 08-11-12 18:22

10 Attachment(s)
multumesc.....

iam mai luat cate ceva la masinutza...

-senzori parcare
-schimbator mahon(pe care m`am decis sa nul pun,nu se asorteaza cu interiorul)
-4 gume pe 19" pt jantele de X5 255/40...totusi am impresia ca nu se vor intinde pe jante...(primul cauciuc este pe 17" de iarna -bonus)

Sparkle_81 08-11-12 18:58

Quote:

Originally Posted by Andu.JHN (Post 5240053)
-senzori parcare
-schimbator mahon(pe care m`am decis sa nul pun,nu se asorteaza cu interiorul)

Buna treaba cu senzorii !
Sunt de aceiasi parere in legatura cu schimbatorul !

Andu.JHN 08-11-12 20:58

da pare din alt film...o sal tzin pe masina cat o sal tzin pe al meu la imbrakt...

Andu.JHN 10-11-12 18:36

14 Attachment(s)
astazi am mai mesterit cate ceva pe la masina....
am montat senzorii de parcare...
am rezolvat si problema car kit`ului care nu incarca(poveste lunga)
am schimat becurile de pozitie....
si ledul butonului de PDC (dar am uitat sa luminez si scrisul cu PDC):D:D:D tipic romanesc :D:D:D

Andu.JHN 12-11-12 19:36

2 Attachment(s)
astazi am reusit sa fac rost si de restul de bandouri de ///M care imi lipseau..:twisted:

sambata am ce monta :D:D:D

marius3030 13-11-12 16:13

:shock: din ce in ce mai frumoasa si mai "dotata".
nuca aia cu mahon e ff ok numai ca ar trebui s colantezi acel mahon intr-o culoare potrivita si ai rezolvat problema.;)

Andu.JHN 13-11-12 19:06

iarna este sezonul de strans piese....:D
cat despre nuk este de X5 si nu are blokzul pe centru si se misk stanga dreapta....nu este o varianta decat pt scurt timp cat o rezolv cu imbraktul....

Andu.JHN 28-11-12 20:43

4 Attachment(s)
dupa o mik pauza ..am mai facut cate ceva pe la masina...
am montat bandourile de ///M(evident cu mult silicon de parbriz ca doar e Romania)

app dak are cineva dintre cei care citesc pe aici o emblema de bandou cu ///M sa ma anuntze si pe mine ca una nu o am...multumesc

si am mai montat lukas`uri de e46(evident cu mici modifikri k nu intrau) initzial albe pe care le`am facut tot galbene sa mearga cu restul.... :D

sharkylete 28-11-12 21:28

Salut,oglinda retrovizoare trebuie intoarsa. :oops:
Esti multumit de automata?

Numai bine.

All times are GMT +2. The time now is 14:56.

- Copyright 2026 4Tuning