![]() |
Re: E36`le meu !!!
Quote:
P.S: Nu conteaza unde este inmatriculata. Am spus asta pentru ca majoritatea masinilor pe BG sunt cazaturi. |
1 Attachment(s)
Quote:
|
:D ha ha ha...e super tare dar nu stiu de ce am eu impresia ca dak am sa pun asta in geam o sa mi`o fure si pe cealalta spargandu`se de ras.....:D:D:D
app pt cei din bucuresti ..prin ROA am ramas fara oglinda ...adik pt cei ce frecventeaza zona avetzi grija cu patzitzi k mine :)) a si ca sa fie tot in ton cu topicul.... sa mai spun ca vara asta s`au schimbat pe parte de mecanica urmatoarele.... bielete bara stabilizatoare, bucsi bara stabilizatoare,bucsi bascula,flanse amortizor,garnitura baie ulei,garnitura mare de la capacul de tacheti,cele 2 garnituri a cate 3 inele din jurul bujiilor,ulei , filtru ulei, filtru aer,filtru polen,bujii,antigel,freon,amortizoare spate,bucsi brate spate.... avem si o poza cu muntele de piese dar n`o mai gasesc cred ca a fost prin vechiul telefon..:rolleyes2:rolleyes2:rolleyes2 |
Quote:
p.s foarte frumoasa masina ! o seara buna |
as putea spune si eu k ma bucur ca am scapat doar cu o oglinda lipsa.....dar tzara asta e jalnica.....
|
Ai mare grija cu banditii astia :) de te-au furat ca arata prea bine masinuta..bafta
|
10 Attachment(s)
multumesc.....
iam mai luat cate ceva la masinutza... -senzori parcare -schimbator mahon(pe care m`am decis sa nul pun,nu se asorteaza cu interiorul) -4 gume pe 19" pt jantele de X5 255/40...totusi am impresia ca nu se vor intinde pe jante...(primul cauciuc este pe 17" de iarna -bonus) |
Quote:
Sunt de aceiasi parere in legatura cu schimbatorul ! |
da pare din alt film...o sal tzin pe masina cat o sal tzin pe al meu la imbrakt...
|
14 Attachment(s)
astazi am mai mesterit cate ceva pe la masina....
am montat senzorii de parcare... am rezolvat si problema car kit`ului care nu incarca(poveste lunga) am schimat becurile de pozitie.... si ledul butonului de PDC (dar am uitat sa luminez si scrisul cu PDC):D:D:D tipic romanesc :D:D:D |
2 Attachment(s)
astazi am reusit sa fac rost si de restul de bandouri de ///M care imi lipseau..:twisted:
sambata am ce monta :D:D:D |
:shock: din ce in ce mai frumoasa si mai "dotata".
nuca aia cu mahon e ff ok numai ca ar trebui s colantezi acel mahon intr-o culoare potrivita si ai rezolvat problema.;) |
iarna este sezonul de strans piese....:D
cat despre nuk este de X5 si nu are blokzul pe centru si se misk stanga dreapta....nu este o varianta decat pt scurt timp cat o rezolv cu imbraktul.... |
4 Attachment(s)
dupa o mik pauza ..am mai facut cate ceva pe la masina...
am montat bandourile de ///M(evident cu mult silicon de parbriz ca doar e Romania) app dak are cineva dintre cei care citesc pe aici o emblema de bandou cu ///M sa ma anuntze si pe mine ca una nu o am...multumesc si am mai montat lukas`uri de e46(evident cu mici modifikri k nu intrau) initzial albe pe care le`am facut tot galbene sa mearga cu restul.... :D |
Salut,oglinda retrovizoare trebuie intoarsa. :oops:
Esti multumit de automata? Numai bine. |
| All times are GMT +2. The time now is 14:56. |
- Copyright 2026 4Tuning