![]() |
Re: Service-uri
SALUTARE AUTOMOBILISTI:D DACA AVETI PROBLEME CU MASINILE DUMNEAVOASTRA, NOI AM FI BUCUROSI SA VA AJUTAM PRIN DISCUTIILE PURTATE DE MECANICII NOSTRI CU DV. SAU PRIN PREZENTA DV. LA SERVICE-UL NOSTRU DIN STR. VITICULTURII NR.2. DE ASEMENI VA PUTEM AJUTA SI CU TRANSPORTUL MASINILOR PE PLATFORMA DIN ORAS PANA LA SERVICE-UL NOSTRU FARA A VA LUA NICI UN BAN:rolleyes2
DECI DV. INTREBATI SI NOI INCERCAM SA VA AJUTAM:!: |
Am inteles ca de la cormar se pot lua piese si in rate...E adevarat?
|
Quote:
|
Mergi in service si intreaba de Dan mecanicul, e unul dintre cei mai priceputi.
|
vai de service-urile din tl..trebuia sa-mi faca test la partea electrica..aia de la star2000 cik nu fac pt jeep,aia de la convenabil s-au chinuit o ora si ceva sa-mi gaseasca priza la masina si...nu au reusit....doamne ce incompetenti
|
E drept ca intr-un service nu poti sa fii specealist la toate marcile de masini...
|
Varu' "Bogyciu"...tu esti ma...ce cauti pe aici??...nu ai de munca:))=))
|
deci cum spuneam...
la ugira sunt mai multe serviceuri printre care s.c. maradona com s.r.l., dan stanescu e patronul iar eu mi am pierdut orice respect pentru el! inca incearca sa mi stoarca bani desi lucrarea pentru care initial l am angajat trebuie refacuta total! |
sal!unde imi recomandati sa ma duc pt a-mi vopsi bandourile si manerele de la usi?ca nu vrea sa mi se ia vopseaua dupa 2 luni cum mi s-a mai intamplat!multumesc mult
|
ai uitat sa spui si de partea de jos a barilor ;))
|
Quote:
|
sal
sal Adi!te rog frumos poti sa-mi dai id-u tau?sunt baiatu ala cu passatu TL96FYD!ms ps:acum 2 luni nu aveati vopsitorie deasta nu m-am gandit la voi
|
Este acelasi ca si ID-ul de aici.
|
Quote:
Extrem de profesionisti , daca te duci la ei sa-ti curete rezervorul de exemplu sa iei la tine o sticla de juma de litru de benzina ca sa mai ai cu ce sa ajungi la peco....ca saracii uita sa puna 15-20 de litri inapoi....ca doar....si daca esti cuminte iti schimba si kitul de ambreiaj moca ( cu unul vai de mama lui :) ).... Tare service .... vi`l recomad cu placere.... aaa si inca ceva , sa nu le dati bani in plus la mecanici ca atunci sunt tentati la treburi dinastea urate, probabil ca daca nu le dadeam nu mai faceau asa:)... |
Problema asta la ce masina ai avut-o?
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:01. |
- Copyright 2026 4Tuning