![]() |
Re: Hunedoara - Accidente
1 Attachment(s)
la prima zapada , un mare talentat de incepator care si-a testat franele pe zapada
|
Quote:
|
Accident grav dupa sfarstiul raliului
http://www.protv.ro/stiri/social/acc...hunedoara.html Zic ca avea o masina puternica,eu unu nu mi-am dat seama ce e,poate o recunoaste altcineva. |
Nu cred ca e chiar asa puternica dupa cum arata , dar stii cum au astia din mass-media obiceiul sa faca din tantar armasar.
Oricum e nashpa chestia si mai ales dupa cateva zile de experienta .. viteza in curbele alea nu putea sa aiba un final prea fericit. |
Quote:
|
Cred ca e Ascona.
|
Audi 80 sau Ascona chiar Vectra modelul vechi
|
Este Vectra in 2 usi ?
|
Quote:
o fi vreo vectra in 2 usi , de 2000 benzina |
Au spus aseara la Stirile PRO TV ca masina era un Opel Rekord. Motorizare nu s-a zis ..
|
Vectra modelul vechi e Ascona, si eu nu am vazut nici un Rekord coupe doar cele vechi de dupa 80 si masina parea mai noua putin. Nu-l stie nimeni pe baiat?
|
Quote:
|
Si in Hunedoreanul scria ReCord nu ReKord :)
|
2 Attachment(s)
La intersectia de la Casa Vanatorilor,se pare ca dacia condusa de un mosuletz :) a incercat sa evite un taxiu,care pana la urma oricum l-a acrosat in spate,se vede in poza,ajuns pe contrasens ca sa nu intre cica intr-o masina care venea din fatza a preferat sa intre in stalp... stalpu acuma se sprijinea pe masina,de aia inca mai era astazi acolo...accidentul cred ca a avut loc ieri seara.
Intersectia aia chiar si asa semnalizata inca e un loc unde se intampla multe accidente,saptamana trecuta am asistat eu la alt accident,tot cu o dacie... |
am vazut si eu dimineata cand am mers pana la spital la pretena mea....pe la 10 si ceva..masina tot in aceasi pozitie ca in poze, ca am incetinit sa ma uit si nu mai stiau aia care urcau dinspre casa vanatorului ce sa faca ca ei au stop siau vazut cam oprit si eu....:) poate mai faceam de unu..ca noh curiozitatea omoara pisici :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:36. |
- Copyright 2026 4Tuning