![]() |
Re: Carti pentru invatarea 3dmax
e plin netu de tutoriale, si bune de tot inca... daca pana si mie mi-a iesit...
daca chiar vrei sa dai bani pe ceva care sa te invete 3d max, gandeste-te ca platesti un abonament lunar la net, si poate vei fi mai impacat.. sincer, sunt bani aruncati pe geam, mai ales cu cate posibilitati exista... no further than a click cata |
man te inteleg la ce te referi..dar poate el vrea sa invete totul detaliat..sa stie fiecare comanda in parte...unele tut de pe net nu sunt chiar asa de clare...;)...
|
cine ii man?
|
Quote:
|
Quote:
turn on the brain before talkin no offence, dar nu ai dreptate si iti dau cel mai simplu exemplu... unde gasesti tu tot ce ai putea sa inveti din tutorialele de la Gnomon Workshop. Eu am mai bine de 10 DVD-uri de-ale lor si iti garantez ca nu ai de unde sa inveti asa ceva moca la ora actuala |
ok, ok... don't shoot me...
|
Quote:
ia leg cu el ...daca tot esti dispus sa dai bani .... |
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
vreau si eu torentul va rog...
|
Da, se pare ca multa lume il vrea, da tot atat de mult nu dorese sa dezvaluie trackerul de unde ar putea fi gasit :P totusi pare interesant m-asi uita putin peste el :D chit ca nu se poate compara cu cel prezentat de cris_max, sincer sa fiu inca nu st daca asi da 100$ pe asa ceva... intr-un fel i-ar merita da... cine stie...
|
cd`ul cu Evermotion Car4Ever a ajuns si pe la Grigo ... sa ne zica o parere despre el .. (io as zice ca`i bun ...da nu ma stiu deloc cu modelatul 3d ..asa ca sa ne zica el :D )
|
nu am avut timp sa ma uit prea mult peste el ...am vazut cateva faze si asa la prima vedere pare bun pt incepatori ....
oricum ms mult pt el ... |
| All times are GMT +2. The time now is 08:50. |
- Copyright 2026 4Tuning