![]() |
Re: atzi vazut oltcit-ul asta pe undeva??
cred ca spoilerul fatza era de o alta masina a taiat chiar partea de bara din ea si l-a adaugat invers la cel de oltcit original sau ceva asemanator. deci cum TuningBoy arata mai bine invers :P. masina e destul de nashpa daca stai sa te gandesti ca si in acesta s-a bagat destui bani... vopsea si altele... daca tot a dat un ban putea sa il faca k-lumea. pacat
|
patetic! bine macar ca nu-tzi place tzie, ci tatalui tau! ;)
|
asta e buna iarna sa dea zapada...buldozer frate!!!!!!!!
|
imi place la masina asta un singur lucru...vopseaua...mi se pare cat de cat acceptabila
|
haide-ti mah,e tot masina si ea,nu?stai sa o vedeti pe a mea,daca reusesc sa o pun.am pus cateva poze cu a mea,dar e lovita,tre sa mai pun dar acuma nu mai am
|
zici ca e ALIEN ! ! ! ! muhahahahha
|
nu pe bune, e urata!!!!!
|
toti comentati aiurea despre masina omului.mie imi place vopseaua si bara si cred ca daca avea cauciucuri mai mari puse pe niste borbeturi ca ale lui bodyspeed, masina arata bestial.cat despre priza de pe capota......fiecare cu gustu lui
|
Am inteles ca e de vanzare, nu stiu cine ar cumpara asa ceva.
|
cu toate ca nu`mi place masina asta, trebuie apreciat faptu ca omu` a investit ceva in ea ... lipsa de imaginatie isi spune cuvantu` ... e un kitch ... pana la urma si masina asta e tot la Craiova facuta ....
|
A fost de vanzare pe net ... e din Galati masina . Totul e facut fara sa copieze ceva . Prin iarna s-a vandut . Mai apare pe la mine in cartier dar nu mai arata asa ca in poza ... deja are buseli la activ . Poate ma nimeresc fara masina si am sa-i fac poze . tipii ce stau prin jurul lui cand apare se cam feresc cand depasesc la ei lol . raman sa se uite lung chiar de Oltaica mea nu are tuning si vad numar de BR la ea ...
|
2 Attachment(s)
Quote:
|
nu e absolut nimik de apreciat la batjocura aia de mashina..shi,da! comentam, ca de aia a fost pusa poza! p.s. bogdan..ce sa mai zic..cre`ca's ale mai reushite jante care au fost puse pe oltcit pana acu! sa le stapaneshti sanatos!
|
oltcit+ul e maro,adica e de kko.....
drept sa spun poti sa te ..... in gustul omului? |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:31. |
- Copyright 2026 4Tuning