![]() |
Re: Cel mai tare logan din bacau. Yus design.
e frumos loganul da incerca sa ii scoti janganelel alea din interior de la gheam si sa pui niste gume mai late si umbla si nitel la garda la sol si cred k ar fi oki
|
Bravo i legalule felicitari pentru indicatoarele cu plasma care sunt criminale!!!
|
Frumos....dar..tot ce e cromat trebuie dat jos ;)
B.U.G Mafia-40 km/h :D |
i-legal kid ... vreau sa vb cu tine ceva in legatura cu acest logan :D si vad k nu pot sa iti trimit prv .... trimite-mi tu prv mie cu id tau sa vb;) ms
P.S frumoasa masina ... mie unu imi place ... sa o stapanesti sanatos |
pt desigul exterior nu am ce sa zik,poate cum s-a mentionat mai sus referitor la eleron(e mai palctu ala tip "banda"),referitor la interior eu as zice sa incerci sa schimbi scaunele aelea pt ca nu te ajuta la un confort f bun in timpul condusului si va duce si la renuntarea acelor huse by vitan,felicitari pt body kit si faruri
|
bineinteles nelipsitele "zorzoane" agatate la oglinda care strica tot aspectul masinii, poate renunti la tziganii si te gandesti la niste jante mai mari si o suspensie sport ;)
|
Ei, oricum in ansamblu masina arata super iar un set de jante de 17 + caucioace sare de 1000E asa ca mai asteapta
|
toate ca toate dara aripioara de de pe cocooasa nu se potriveste- tiganeala- in rest merge.
cu mzic si altzii ar merge niste rotzi mai mari. dar in rest ai facut treaba buna. cheltuit ceva pt ea. |
felicitari masina arata f bine ..mie imi place ...dar sfatul meu e sa renunti la huse chiar strica toata frumusetea masinii:D
|
de ce sa renunt la huse de ce da naspa sunt la culoare cu tot interiorul si sunt speciale de logan ce ai vrea sa-mi pun
|
as au mai spus si aia de mai sus. ast raspuns. Tu ce huse ai vrea sa_mi pun
|
Quote:
la suspensie sa stii ca am umblat si zorzoanele alea sunt niste parfumuri |
2 Attachment(s)
parera mea daca vrei sa o iei in considerare...coada aia de rechin dai foc!!!!!!!!!!!!!!
husele.... burn baby burn alea de la stergatoare la fel ...stopurile daca apareau cele pe negru inainte sa iei pe crom era beton. astea is stopurile si farurile pe negru |
in rest ..bafta la modificat in continuare loganu ..suspensii si roti (stiu ca ai zis ca iei pe 17) bafta again
|
Da mult mai misto sunt astea pe negru.
Iar codita si chestiile de la stergatori le-a dat jos...si si-a pus indicatoare cu plasma astea fiind update-uri recente. |
| All times are GMT +2. The time now is 23:16. |
- Copyright 2026 4Tuning