![]() |
Re: U L Y De Vanzare!!!!!!
Quote:
SI SCANAM FACUTRA SI ITI DEMONSTRAM ORICUM AM ACTE PE ALTE DOTARI!! |
Quote:
|
Quote:
|
si ce an este masina? oricum bani aruncati degeaba pt evacuare ,dc nu incerci sa o lasi mai jos?
|
Quote:
ORICUM NU IMI PARE RAU CA AM FOST CA DACIA MEA PE UNDE NU CRED CA AU FOST ALTE MASINI SI PE CATE TROTUARURI AM MERS EU CA SA NU MAI STAU LA SEMFOR....EHE EHE NU MAI BAG BANI IN EA CA MI AM LUAT ALTA MASINA!DACA NU DADEAU LEGEA CU PUNCTE NU IMI LUAM ALTA MASINA DAR AM DITAMAI TEANCUL DE AMENZI!! |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Sunt curios ce masina ti-ai luat?? |
Quote:
nici chiar asa .... dar ar fi o chestie!!!!! |
Quote:
laguna2 |
Quote:
Daca tu ceri 5000 pe Dacie inseamna ca Laguna(daca ai vinde-0) sub 15.000 nu o lasi..... Acuma lasand gluma la o parte eu zic sa-ti revii ca nu o sa iei 5000 pe masina aia nici peste 100 de ani .........daca chiar vrei s-o vinzi mai coboara si tu pretul cu vreo 40% si atunci s-ar putea sa ai vre-un client. |
Quote:
asa o fi ca tn nu zic nu pana acum nimeni nu crede ca o sa iau 5000 dar nu vad de ce sa nu cer...... nu e vb neaparat de bani e vorba de cat am muncit eu la masina asta....vai de p... mea...eu si 2 prieteni am pus totul pe masina asta,mai putin evacuarea! cat zici tu ar insemna sa o dau in 3000! vad cat imi da cineva maxim pe ea si daca nu imi convine ori o dau pe bucati daca nu o tin in fata blocului si cand voi iesi cu ea la o plimbare iti garantez ca multi vor intoarce capul!!!! o seara plakuta |
Quote:
|
Quote:
sa dea D-zeu! ciao |
Quote:
2 - cred ca banuiesti ce zice lumea cand se uita la masina ta ! dar de curiozitate te intreb ce crezi tu ca zice !? |
| All times are GMT +2. The time now is 21:06. |
- Copyright 2026 4Tuning