Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Divertisment (https://forum.4tuning.ro/31-divertisment.html)
-   -   Carmen&ffocus (https://forum.4tuning.ro/31-divertisment/3406-carmen-and-ffocus.html)

bogdan 25-01-05 15:02

tineri si nelinistiti! :lol:

EvLSant0S 25-01-05 15:10

hihi , daca nu ma inshel asta e deja a 2-a relatie obtinuta prin 4tuning, :D :D zici ca suntem pe sentimente.ro :) stiam eu ca e ceva cu bannerul ala de pe prima pagina :D :D :D

Carmen 25-01-05 15:12

Topicul asta trebuia facut la \"Divertisment\" :D
Multumim, multumim, dar sa stii ca eu sunt cam urata :? <---mav
Oameni fara ocupatie :roll:

the_mav 25-01-05 15:18

Quote:

Multumim, multumim, dar sa stii ca eu sunt cam urata <---mav
daka imi aduk eu aminte o poza postata de tine pe la inceputuri, intr-un opel inkis la culoare, atunci CLAR te contrazic :wink: ....
shi cunoscand cat de cat Craiova shi oltencele in general (eu sunt din vl) atunci TE MAI CONTRAZIC o data :wink: ...
deci.... :wink: ... cum ramane cu felicitarile, masa si dansul? :wink: :P :wink:

Carmen 25-01-05 15:18

Santoseeeeeee ai un X in \"caietul negru\". Auzi, relatie :shock: Numai la prostii ti-e gandul, indragostitule! :D Pun eu mana pe tine, in loc de inimioare, o sa-ti falfaie numai stele verzi deasupra capului =))=)) :*

Gratzian 25-01-05 15:27

inele, nasi, chestii trebe?
stiam eu ca aici ajungi, mai carmen, mai...
nu ai vrut never sa recunosti....
lasa ca arunc eu cu orezul in tine rau de tot... cu prastia...

Carmen 25-01-05 15:28

the_mav :oops: :oops: :oops:
Ce-ti faci cu mana ta...
Cand era treaba \"serioasa\", n-a sarit nimeni sa ne \"impace\", acum la caterinca sunteti toti :mrhappy: U evil... :raving:

Gratzian 25-01-05 15:31

cand glumeati, cum ai recunoscut, nu ne bagam in glumele voastre... dar acu daca e ceva asa serios, dam si noi orez, sprijin, etc... cat am timp si nu ma prindeti la schi.... daca ma mai duc....
se pare ca nu

the_mav 25-01-05 15:48

Quote:

the_mav :oops: :oops: :oops:
lasa mai carmen, ca realitatea e realitate.... kiar daca unii o recunosc sau nu... concluzia: Te contrazic la replica ta din penultimul post
Quote:

sa stii ca eu sunt cam urata <---mav
revenind... observ fara indignare :wink: ca un grup subversiv, condus de capitanul site-ului, Gratzian - (aka site admin :wink: ), impreuna cu cativa indivizi pushi pe glume (shi glumele puse pe ei :shock: :wink: :P ), incearca sa distruga munca de 2 zile a lui ffocus shi implicit a lui carmen (a carmenei nu prea merge :shock: , asha ca sper sa fi facut acordul bine :roll: :? :wink: ) privind organizarea intr-un viitor scurt (spera el, shi ea nu neaga :P :wink: ) a unei ieshiri la o cafea (grupul subversiv sugereaza o ciocolata calda, tinand cont de prognoza meteo pe termen scurt :wink: , in nici un caz ice coffee - no alusion/hint/etc :wink: )
ca urmare, ma adresez public tuturor persoanelor din acest grup subversiv, sa propuna cateva locatii unde cele 2 persoane in cauza isi pot definitiva (ramane de vazut cum :wink: ) disputa amiabila inceputa in ARENA :P

ps: raman la ideea mea anterioara de oras+cafea+home cinema+ :flower: + :wink: + :idea: + :hug: + :wink: + :wink: + :P

Hondarul 25-01-05 16:07

Carmen, baga si o poza cu tine, ca sa mor de stiu cum arati...

Habar nu am cum arata o smechera... Ma jur. :wink:

Carmen 25-01-05 16:14

Gratzian poate mai prindem zapada pe 1-3 aprilie la Brasov si mergem, comunitatea 4tuning, la deschiderea Campionatului National de Raliuri. Ar fi super. Numai sa ne ajute vremea! De aici din Craiova pleacam cateva grupuri, ar fi frumos sa va alaturati.

xxdadixx 25-01-05 16:20

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Hondarul\"
Carmen, baga si o poza cu tine, ca sa mor de stiu cum arati...

Habar nu am cum arata o smechera... Ma jur. :wink:

Corect! Am intrebat-o si eu pe mirc da mi-au zis prietenii de acolo ca e risc :lol:

the_mav 25-01-05 16:21

ATENTIE Gratzian... prin mesajul de mai sus, dsoara Carmen (sper sa nu gresesc :wink: ) urmareste distragerea atentziei de la subiectul principal al acestui topic, shi anume cafeaua esentiala a lui ffocus :wink: ...
sa nu ne lasam indushi in eroare !! :wink: :P :) :shock: :wink:

the_mav 25-01-05 16:22

Quote:

poate mai prindem zapada pe 1-3 aprilie la Brasov
nici o problema carmen... am vb eu cu Romica Jurca de la INMH shi mi-a zis ca pt noi o sa pastreze in prognoza nishte zapada la BV, ca doar incep raliurile... deci: sigur vom avea zapada... doar e 1 aprilie, nu'i asha :wink: :P :oops: :wink:

Carmen 25-01-05 16:23

the_mav, Gratzian mi-a promis acum ceva timp ca o sa-mi fie nas, daca ne lasa balta, nu vrei sa fii tu? :P Vad ca intretii atmosfera aici, esti plin de entuziasm si de idei bune, imi place ice coffee :eyebrow: Multumim pentru sprijin! :mrhappy:

All times are GMT +2. The time now is 15:26.

- Copyright 2026 4Tuning