![]() |
tineri si nelinistiti! :lol:
|
hihi , daca nu ma inshel asta e deja a 2-a relatie obtinuta prin 4tuning, :D :D zici ca suntem pe sentimente.ro :) stiam eu ca e ceva cu bannerul ala de pe prima pagina :D :D :D
|
Topicul asta trebuia facut la \"Divertisment\" :D
Multumim, multumim, dar sa stii ca eu sunt cam urata :? <---mav Oameni fara ocupatie :roll: |
Quote:
shi cunoscand cat de cat Craiova shi oltencele in general (eu sunt din vl) atunci TE MAI CONTRAZIC o data :wink: ... deci.... :wink: ... cum ramane cu felicitarile, masa si dansul? :wink: :P :wink: |
Santoseeeeeee ai un X in \"caietul negru\". Auzi, relatie :shock: Numai la prostii ti-e gandul, indragostitule! :D Pun eu mana pe tine, in loc de inimioare, o sa-ti falfaie numai stele verzi deasupra capului =))=)) :*
|
inele, nasi, chestii trebe?
stiam eu ca aici ajungi, mai carmen, mai... nu ai vrut never sa recunosti.... lasa ca arunc eu cu orezul in tine rau de tot... cu prastia... |
the_mav :oops: :oops: :oops:
Ce-ti faci cu mana ta... Cand era treaba \"serioasa\", n-a sarit nimeni sa ne \"impace\", acum la caterinca sunteti toti :mrhappy: U evil... :raving: |
cand glumeati, cum ai recunoscut, nu ne bagam in glumele voastre... dar acu daca e ceva asa serios, dam si noi orez, sprijin, etc... cat am timp si nu ma prindeti la schi.... daca ma mai duc....
se pare ca nu |
Quote:
Quote:
ca urmare, ma adresez public tuturor persoanelor din acest grup subversiv, sa propuna cateva locatii unde cele 2 persoane in cauza isi pot definitiva (ramane de vazut cum :wink: ) disputa amiabila inceputa in ARENA :P ps: raman la ideea mea anterioara de oras+cafea+home cinema+ :flower: + :wink: + :idea: + :hug: + :wink: + :wink: + :P |
Carmen, baga si o poza cu tine, ca sa mor de stiu cum arati...
Habar nu am cum arata o smechera... Ma jur. :wink: |
Gratzian poate mai prindem zapada pe 1-3 aprilie la Brasov si mergem, comunitatea 4tuning, la deschiderea Campionatului National de Raliuri. Ar fi super. Numai sa ne ajute vremea! De aici din Craiova pleacam cateva grupuri, ar fi frumos sa va alaturati.
|
Re:
Quote:
|
ATENTIE Gratzian... prin mesajul de mai sus, dsoara Carmen (sper sa nu gresesc :wink: ) urmareste distragerea atentziei de la subiectul principal al acestui topic, shi anume cafeaua esentiala a lui ffocus :wink: ...
sa nu ne lasam indushi in eroare !! :wink: :P :) :shock: :wink: |
Quote:
|
the_mav, Gratzian mi-a promis acum ceva timp ca o sa-mi fie nas, daca ne lasa balta, nu vrei sa fii tu? :P Vad ca intretii atmosfera aici, esti plin de entuziasm si de idei bune, imi place ice coffee :eyebrow: Multumim pentru sprijin! :mrhappy:
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:26. |
- Copyright 2026 4Tuning