![]() |
Re: Duminica 25 FEBRUARIE - B1 TV
Cine inregistreaza emisiunea maine la 3 jumate parca? dau o bere
|
am si eu o intrebare: a fost filmarea kumva in polivalenta??
|
am si eu o intrebare: a fost filmarea kumva in polivalenta??:-) rog un mod. sa stearga un post. am dat de 2 ori din greseala. scz..
|
Quote:
|
ok ema ms. bafta NSL
|
-Seatul a fost luat din scurt si a avut jantele de iarna.....sorry . Stiam ca nu va da bine dar trebuia sa fie prezent.
-Va multumesc pt vb frumoase dar ce cred ca am spus acolo este adevarat. -Suntem multi , pareri impartite dar pana la urma scopul nostru este unul singur. |
kiar nu a inreg.nimeni emisiunea?? :(
|
Eu abia ma trezisem cand a tzipat mama la mine sa dau pe Be Unu ca e Florica la TV.
N-am avut cand sa mai incep inregistrarea. Oricum, Florica ai avut o prestatie exceptionala. Bravo! Se vede ca esti lider! Si alor mei le-a placut prezentarea si reportajul in sine, si acum si ei sunt madrii ca fac parte din acest club. |
Chiar daca nu a inregistrat emisiune cineva, si duminica asta NSL va fi prezent in emisiune.....nu va dau alte detalii! ramane surpriza!
|
http://www.tuningonline.ro/emisiuni.html pt cine nu a vazut emisiunea
|
A iesit super bine emisiunea si Florica are potential, sa nu se bata televiziunile pe tine si sa ne lasi balta.....:)
|
Quote:
Hai frumosu ca uite ce te lauda toata lumea ... ;) Zii si tu pe aia cu ... multumesc lui Dumnezeu ca m-a ajutat, fanilor, familiei si prietenei mele :D Ca la Oscar breeeee :) :) :) |
esti nebun dorule :D
|
Quote:
Hai gata ca suntem off-topic ! Cine prezinta Mazda lui Catalin duminica ? |
a iesit super emisiunea ..;) frumos a raspuns florica la toate intrebarile /;)...frumos si driftu de la mazda ;) ..bravo bafta in continuare ..N S L
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:46. |
- Copyright 2026 4Tuning