![]() |
Re: Ce anvelope pot monta?!
Quote:
|
stiu ca mi-ai zis,insa prima data cand am probat jantele chiar nu mi-am dat seama ca ar fi din cauza prezoanelor.
multumesc frumos Vlad & Bong ! |
1 Attachment(s)
Salutare,
Am cumparat un set de jante si nu stiu ce anvelope sa pun pe ele. am pus o poza in care apar datele inscrise pe jante :) |
pe prima pagina este o poza uploadata de mine, vezi poate te ajuta
|
Deci minim ar fi 215mm din ce inteleg eu din tabel.mi se pare mult prea mult.
Masina este un ford ka |
Takashi1 poti sa pui mai multe variante de anvelope, depinde de cum vrei sa arate (normal, strech, etc.).
Uitate pe http://tyrestretch.com/ si vei vedea cum vor arata rotile alese. P.S. Eu vad acolo 6j, nu 8j |
Quote:
Spor la condus! |
Ce povesti spun unii pentru a vinde ceva :lol:
Eu de mai bine de 1 an de zile circul cu alte anvelope decat in talon, diferenta de la 15" la 17" si nu s-a intamplat niciodata nimic. |
Quote:
daca esti oprit de politie si sint insotiti de cei de la RAR,cu siguranta iei amenda,poate sa-ti retina si talonul. eu am in talon 185/60/14 si 195/50/15. am pus pe ea 205/50/15 si anul anul trecut m-a refuzat la ITP,cu toate ca-l mai facusem cu aceleasi roti. nu am vrut sa dau spaga,m-am dus acasa,am pus rotile de iarna si am trecut fara probleme. |
Quote:
pt KA si 185 este destul de mult. posibil la viraj sa-ti atinga. |
Jantele se potrivesc la prezoane.
O sa pun 165/60 |
Quote:
SpoR! |
Salut takashi1.
Banuesc ca vrei sa arate masina cat mai bine... Cea mai buna varianta e sa-ti pui anvelopa cea mai lata permisa si trecuta in cartea tehnica a masinii. Astfel va arata bine si masina si nu vei avea probleme nici cu politia !:D |
Dimensiunea 225/40 R18 este cea mai potrivita ! :-)
|
:))
buna asta :) |
| All times are GMT +2. The time now is 01:09. |
- Copyright 2026 4Tuning