![]() |
Re: 2007 Ferrari F430 Challenge Stradale
frumoasa pret estimativ stie cineva ceva??
|
Imi place foarte mult masina. cel putin pozitionarea aia a evacuarii mi se pare grozava
|
Quote:
|
N-ai ce sa mai zici....Ferrari
|
marfa rau ,,,, frumoasa forma are ...park mai ascutita ..belea
|
Ferrari a fost, este si va fi Ferrari....
Supeer tare masina asta... Cred k pe rosu ii sta cel mai bine... |
prea frumoasa masina...;)
|
e mai talnet galbena ;)
|
magnifico!!!! sau cum se zice in italiana, dejaba italieni sunt cei mai tari, ferrari e cea mai tare marca din lume, nu incap discutii
ferrari, facut pt liniutze?????? sa nu te auda vre-un tehnician de la ferrari ca-si taie venele, vrei liniute iti iei un v8 de 9litri american, ferrari se simte cel mai bine pe circuit si pe serpentine |
e tare modelul, varianta galbena imi place cel mai mult...
un pretz, ceva? |
pt ce vreti sa stiti pretu,ca sa va luati cand castigati la loto sau doar sa ramaneti cu gura cascata?:twisted: :twisted: :twisted:
|
criminal fratilor,asta e cuvantul potrivit acestiu bolid.am avut ocazia sa ma urc intr-un f430 actual.vreau sa spun ca e o adevarata placere .nu mai zic sa-l fi condus
|
pretul nu are cum sa fie enorm de mare...altfel nu s-ar vinde masina. Dar ca si in cazul la 360 Challenge stradale, pretul va fi cam cu 15% mai mare decat la modelul de baza normal, asta venind undeva la 193 000- 200 000 euro
|
la masina asta nu conteaza pretul, ca doar nu e logan:D :), oricum cred ca o sa se vinda ca painea calda, e supermasina, bate l fundul gol toate lamborghini si corvetturi si alte masini cu pretenti
|
dar ce ampulea cu jantele, alea de pe fatza is de un fel alea de pe spate de alt fel :)))
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:02. |
- Copyright 2026 4Tuning